Kayıt dışı sınıfı geçti

Medyaloji.net » diziler » Kayıt dışı sınıfı geçti
Kayıt dışı sınıfı geçti

Fox TV'nin yeni dizisi Kayıtdışı bu akşam ekran macerasına hızlı bir giriş yaptı.

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Dolunay Soysert'in yer aldığı Kayıtdışı ilk bölümü ile sosyal medyanın trend konularından biri oldu.

Diziyle ilgili sosyal medyadan genellikle olumlu yorumlar yapılırken diziyi geçtiğimiz sezonlarda yayınlanan Poyraz Karayel'e benzetenler de oldu.

Paramparça dizisinden sonra ekrana dönen Erkan Petekkaya 3 sezon boyunca pazartesi günleri yayınlanan dizinin ardından yine pazartesi izleyicisiyle buluşmaya başladı. Böylelikle Erkan Petekkaya pazartesi günleri kendisini alıştırıdğı izlyicisine dejavu yaşattı.

Peki Kayıtdışı dizisinde kim kimdir? Erkan Petekkaya, uluslararası bağlantıları olan bir suç organizasyonunu çökertmekle görevlendirilmiş bir istihbarat ajanını canlandırıyor. Songül Öden dizide sınır tanımayan, özgür ruhlu, maceraperest bir doktoru canlandırıyor.

Dolunay Soysert ise güzel, anlayışlı, yardım sever ve zeki “Esra” karakteriyle izleyicinin karşısına çıkıyor.

İsmail Hacıoğlu Hayatın ona tattırdığı acılar karşısında müziğe sarılan Nejat, sessiz, kendi halinde yaşayan bir adam. Bir gün, Saz atölyesine saklanmış Tıfıl’ı bulması, onun için yepyeni bir hayatın başlangıcı olacaktır.

Burak Yamantürk Kadınların hayır diyemediği, yakışıklı, dilbaz bir serseri. Zengin kadınları dolandırarak geçimini sağlayan Arda’nın hayatı, bir gün tahmin etmediği şekilde değişecek, göreceksiniz..

Tugay Mercan Para için her şeyi yapabilecek tehlikeli bir adam. Sadece para için değil, Zeynep içinde…

Kadim Yaşar Yolunu Ali Kemal’in yoluna adamış,mermiden sakınmayan, asker emeklisi bir adam. Hiç evlenmemiş. Kimi zaman ekibin yumruğu, kimi zamansa neşe kaynağı olmuştur.

Nur Sürer Ömrünü ülkesine adamış bir kadın. Bu yoldaki tek güvenebileceği kişi ise Ali Kemal. Birlikte başarabilecekler mi?

Ali Düşenkalkar 12 yaşındaydı Ali Kemal kardeşleriyle yetimhaneye bırakıldığında, o yüzden kim olduğunu ve nereden geldiğini hiç unutmadı. Ülkesi,onu, karanlık bir imparatorluğu yıkmakla görevlendirdi. Bu zorlu görevdeki bütün kartlar, tatlı bir sürprizle, yeniden dağıtılacaktı. Ama Ali Kemal buna hazır mıydı? 

YORUMLAR
En çok okunan haberler