İşte ünlüler takımının son hali...

Medyaloji.net » medya » İşte ünlüler takımının son hali...
İşte ünlüler takımının son hali...

Yayınlandığı her dönem reytingleri alt üst eden Survivor'da Ünlüler takımında yer alacak bir isim daha açıklandı.

Sunuculuğu ve yapımcılığını Acun Ilıcalı’nın yaptığı Survivor 2016'da yarışacak son isim belli oldu! Şuan mankenlik yapan Öztürk bir dönem Fenerbahçe Voleybol Takımı'nda da forma giymişti.

Ekranların reyting canavarı yarışması Survivor 7 Şubat'ta sevenleriyle buluşacak. 

Son olarak Ebru Öztürk'ün de katılmasıyla ünlüler takımı büyük oranda şekillendi. Ünlüler takımında kesinleşen isimler ise şöyle;

Ebru Öztürk

Tuğba özay

Yattara

Yılmaz Morgül

Yunus Günce

Çağan Atakan Arslan

ALEX NET DEĞİL

Daha önce isimleri duyulan ünlü isimlerden arasında Sinan Engin ve Seda Sayan’ın oğlu olan Oğulcan Engin ise 2016 Survivor Ünlüler kadrosundan yer alacak. Fenerbahçe’nin efsanevi kaptanı Alex De Souza, Kaçak Gelinler dizisinin başrol oyuncularından Selin Şekerci, şarkıcı Özgün, şarkıcı Gökhan Tepe, Güneşi Beklerken ve Şeref Meselesiyle milyonların sevgilisi haline gelen oyuncu Kerem Bürsin, Elveda Rumeli ile popüler olan Tolgahan Sayışman’ın Survivor 2016 kadrosunda olacağı düşünülüyor.

ÜTOPYA'DAN SURVİVOR'A

Şubat ayında başlayacak Survivor 2016'da yine yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Ütopya programıyla tanınan İnci Satır ve Semih Öztürk var. Fakat yarışmadan mağlubiyet ile ayrılmışlardı. 7 Şubat Pazar günü başlayacak olan Survivor'da ünlüler ile gönüllülerin düellorında kim galip gelecek ve büyük ödülün sahibi kim olacak Survivor, dünya üzerinde birçok ülkede yapılan televizyon yarışması. Programda, yarışmacılar yerleşim yerinden uzak bir bölgede soyutlanarak; para ödülü ve diğer ödüller için çekişirler. Yarışmada kademeli eleme sistemi kullanılır. Yarışmacılar, yalnızca bir yarışmacı kalana kadar diğer takım arkadaşlarını kapalı oylama ile elerler. Yarışmayı kazanan "Sole Survivor" (Hayatta kalan kişi) unvanını da alır. Survivor formatı 1992'de İngiliz televizyon yapımcısı Charlie Parsons tarafından oluşturulmuştur. 

YORUMLAR