İsimsizler 1. bölümü ile ekranlara geldi

Medyaloji.net » diziler » İsimsizler 1. bölümü ile ekranlara geldi
İsimsizler 1. bölümü ile ekranlara geldi

Kanal D'nin yeni dizisi İsimsizler dün akşam ilk bölüm ile ekrana geldi.

 Pazartesi akşamları izleyenleri ile buluşacak olan İsimsizler dizisi 2015'ten bu yana süren terör operasyonlarında kahramanca mücadele eden 8 cesur adamın hikayesini gözler önüne serecek. Binlerce kahramanlık öyküsü arasından sadece bir tanesi olan Virankaya'ya gönüllü olarak giden Kaymakam ve onun kahraman ekibinin hikayesi izleyici ile buluşacak. İsimsizler dizisi ilk bölümü ile dün akşam Kanal D'deydi...

İSİMSİZLER 1. BÖLÜM ÖZETİ

Fatih Keskin, genç bir diplomattır. Yeni görev yerine gitmeye hazırlanırken Güneydoğu’daki önemli ilçelerden biri olan Virankaya’nın Kaymakamı Orhan Yağız’ın hain bir saldırı sonucu şehit edilmesi, kararını değiştirir. Amirleri ve ailesi, onu bu kararından döndürmek istese de başaramazlar.

Virankaya’da 7 kişilik bir ekip oluştururken, hem terörle mücadele etmeyi hem de Kaymakam suikastının perde arkasını çözmeye çalışır. Fatih Keskin, Güneydoğudaki teröre karşı mücadelede kendisiyle omuz omuza savaşacak 7 cesur adam seçer. Onlarla yürüyeceği tehlikeli yolculukta sadece teröristlerle mücadele değil, terörü organize eden uluslararası ilişkileri de çözmek gibi bir görev üstlenir. Bunu yaparken de yolu genç Doktor Elif ve onun çevresinden ayrılmayan bölgedeki kaosun mimarlarından Otto ile kesişir.

İSİMSİZLER 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kaymakam suikastının ilk ipuçlarına ulaşırken, terör örgütü de Fatih’in ilk görev gününde ilçeyi ele geçirmek amacıyla büyük bir saldırıya hazırlanmaktadır. Bu saldırıda devlet içine sızmış paralel yapı ajanları, yabancı istihbaratçılar ve terör örgütü kol koladır.

İSİMSİZLER DİZİSİ KONUSU

27 Mart Pazartesi Kanal D’de izleyicisi ile buluşacak İsimsizler bu zamana kadar var olan projelerin dışında, kurgudan uzak sadece ülke gerçekleri ile ekran serüvenine başlayacak.

Barakuda Film & Es Film; Ahmet Kayımtu, Yusuf Esenkal, Serdar Öğretici’nin yapımcılığında ekrana gelecek İsimsizler, umutsuzluk kokan bir tabloyu umudun resmine dönüştürmek için verilen mücadeleyi konu alacak.

2015’den günümüze…

2015 yılından günümüze ülke gündeminde yaşanan olayları, üzerine bir şey katmaksızın tüm gerçekliği ile yansıtmaya hazırlanan İsimsizler, bayrak sevdasını, Vatan aşkını en kalbi duygular ile gözler önüne serecek.

“Bir hilal uğruna isimlerinden vazgeçenler”

Virankaya’ya gönüllü olarak giden Kaymakam Fatih Keskin ve 7 yol arkadaşının “bir hilal uğruna isimlerinden vazgeçmesi”, dizinin adının en temel açıklayıcısı…

Gerçeğin ta kendisi…

İsimsizlerde vatan aşkı ile aynı yola baş koymuş 8 koca yürek, Türkiye’nin iki yılda yaşadığı ve yaşamaya devam ettiği olayların kahramanlarından sadece birkaçı…

 

YORUMLAR