İdil Fırat da Arda'yı şutladı

Medyaloji.net » magazin » İdil Fırat da Arda'yı şutladı
İdil Fırat da Arda'yı şutladı

Aslıhan Doğan'la aşk yaşamaya başladıktan sonra Burcu Esmersoy'la arası bozulan Arda Turan, şimdi de İdil Fırat'la papaz oldu.

Milli futbolcu Arda Turan'ın 'Kendisi kardeşim olur' dediği Aslıhan Doğan ile aşk yaşadığı ortaya çıkınca yakın dostu Burcu Esmersoy ile arası açıldı. Rol aldığı reklamdan sonra Esmersoy'a 150 bin lira ücret ve doğumgünü hediyesi olarak da 225 bin lira değerinde saat hediye eden Turan, güzel sunucuyu, twitter'dan silmişti. Günlerdir konuşulan bu sanal savaşa bir isim daha eklendi. Sık sık İspanya'ya Arda Turan'ın yanına giden İdil Fırat da aşk yaşadığı iddia edilen futbolcuyu instagram hesabından çıkarttı.

DÖNÜŞÜ OLAY OLDU!

Buna jet bir misilleme yapan milli futbolcu da İdil Fırat'ı sosyal medya hesabından sildi. Sosyetik güzelin yakın çevresine "Bundan sonra Arda ile işim olmaz" dediği iddia edildi. Milli futbolcunun 'Kardeşim' dediği Burcu Esmersoy ve İdil Fırat'la arasının bozulması ise "Arda, Aslıhan Doğan'la aşk yaşamaya başlayınca diğerleriyle kardeşlik bitti" yorumlarına sebep oldu.

YORUMLAR