Hülya Avşar TV 8'de mi yatıp kalkıyor?

Medyaloji.net » televizyon » Hülya Avşar TV 8'de mi yatıp kalkıyor?
Hülya Avşar TV 8'de mi yatıp kalkıyor?

Sabah yazarı Yüksel Aytuğ, Hülya Avşar'ın "nöbetçi jüri"liğine nazire yapıp, "Zaten Hülya'nın, TV8 stüdyolarındaki bir kulis odasında yatıp kalktığını düşünüyorum" dedi.

 Sibel Can'ın rahatsızlığı nedeniyle O Ses Türkiye'de jüri koltuğuna Hülya Avşar oturmuştu...

Acun Ilıcalı da Hülya Avşar'ı anons ederken, gece yarısı telefonla aradığını, Hülya Avşar'ın da sabahında çekime geldiğini söyleyip teşekkür etmişti...

Sabah gazetesi yazarı Yüksel Aytuğ, işte bu nöbetçi jüri üyeliği üzerinden Acun Ilıcalı-Hülya Avşar dostluğunun altını çizdi.

"Hülya'nın, TV8 stüdyolarındaki bir kulis odasında yatıp kalktığını düşünüyorum" diyen Aytuğ, şu tespiti yaptı: "Acun'un ne zaman ihtiyacı olsa, Hülya stüdyoda. İşte ben 'kadim dostluk' diye buna derim!"

İşte Yüksel Aytuğ'un o yazısı:

HÜLYA'NIN MÜTHİŞ MANEVRASI

Hülya Avşar, 'idari izinli' olan Sibel Can'ın yerine birkaç programdır 'O Ses Türkiye'de 'vekil' jüri üyeliği yapıyor. Zaten Hülya'nın, TV8 stüdyolarındaki bir kulis odasında yatıp kalktığını düşünüyorum.

Acun'un ne zaman ihtiyacı olsa, Hülya stüdyoda. İşte ben 'kadim dostluk' diye buna derim!

Son programda Hülya, sesine hayran olduğu Hamdi isimli yarışmacıyı Sibel Can'ın takımına katmak için 'akıl uçuran' bir yönteme başvurdu.

Telefonunu çıkardı, biriyle konuşuyormuş gibi yaptı. Yarışmacıya da "Sibel Can ile konuşuyorum, seni çok istiyormuş" filan dedi.

Bunun üzerine Murat Boz da cep telefonunu çıkarıp Mazhar Alanson ile konuşuyormuş gibi yaparak olayı bir güzel ti'ye aldı..

Peki ya sonuç? Hamdi, oltaya gelip Hülya Avşar'ın gıyabında Sibel Can'ı seçti!

YORUMLAR