‘Hayatta olsa Kayahan da isterdi’

Medyaloji.net » magazin » ‘Hayatta olsa Kayahan da isterdi’
‘Hayatta olsa Kayahan da isterdi’

Bir süre önce aramızdan ayrılan duayen sanatçı Kayahan'ın elbiseleri, Engelsiz Yaşam Vakfı’nda engelliler ve sokak hayvanları yararına satışa sunuldu.

Engelsiz Yaşam Vakıfı’nın birçok ünlünün ikinci el kıyafeti satılarak engelli çocuklar ve sokak hayvanları yararına para toplamak için giriştiği projeye, Kayahan’ın kıyafetleri de eklendi. Nisan ayında kaybettiğimiz sanatçının eşi İpek Açar, kampanyaya destek vererek eşinin kıyafetlerini gönderdi. Açar eşinin vefatından sonra ilk kez ona ait eşyaların evden çıkmasına izin verdi. Açar, Kayahan’a ait iki mont, bir takım elbiseyi hayır için satılması için Engelsiz Yaşam Vakfı’na bağışladı. Bağışlanan eşyalar arasında ayrıca sanatçının son kez sahne aldığı, 14 Şubat’ta Sevgililer Günü’nde Nilüfer ile birlikte sahne çıktığı konserdeki mikrofonu da yer alıyor. Eşyaları unluikinciel.engelsizyasamvakfi.org sitesinden bulabilirsiniz.

İlk kez bu evden...

Kayahan’ın işe İpek Açar, “İlk kez bu evden Kayahan’a ait eşyalar dışarı çıkıyor. O da hayatta olsa böyle bir şeye katkıda bulunmak isterdi” diye konuştu. Kayahan’ın en sevdiği kot montu unluikinciel.engelsizyasamvakfi.org sitesinde 1000 TL’den satışa sunuldu. Kasket ve son konserindeki mikrofonu da satışa sunuldu. ‘Kış Uykusu’ filmi için Cannes’a giden Demet Akbağ’ın kırmızı halıda giydiği elbise de 4 bin TL’den alıcı bekliyor. 

YORUMLAR