Gülşen'den manidar şarkı: "Parti Kur Oy Vereyim"

Medyaloji.net » medya » Gülşen'den manidar şarkı: "Parti Kur Oy Vereyim"
Gülşen'den manidar şarkı: "Parti Kur Oy Vereyim"

Gülşen’in seçim gündeminden yararlanmayı hedefleyen “Parti Kur Oy Vereyim” şarkısı sosyal kullanıcılarını birbirine düşürdü.

Haziran seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte popüler gündemden faydalanmak isteyen firmalara sanatçılar da katıldı.

Medyalojinin daha önce okuyucularıyla paylaştığı Radyo D’nin seçim konseptli reklamından sonra şimdi de sanatçı Gülşen, “Parti Kur Oy Vereyim” şarkısıyla seçim gündeminden faydalanmaya çalışıyor.

Gülşen yeni albümüyle 2015 yazına damga vurmaya hazırlanırken albümünde yer alan “Parti Kur Oy Vereyim” şarkısı yine dikkat çekti.

Kanal D’nin reklamının bolca konuşulduğu sosyal medyanın yeni gündemi Gülşen oldu. Seçimlerin de oldukça yakın bir tarihte olması sebebiyle şarkının zamanlaması ve manidarlığı dinleyicilerin gözünden kaçmadı.

İşte o şarkı ve sosyal medya eleştirilerinden birkaç örnek:

 

Gülşen Kimdir?

Gülşen Bayraktar (d. 29 Mayıs 1976, İstanbul), Türk pop müzik şarkıcısı. Be Adam adlı ilk albümünü 1996'da yayınlayan ve iyi bir çıkış yakalayan sanatçı "Gel Çarem", "Be Adam" ve "Saz Mı Caz Mı?" parçalarla adını duyurdu.

İkinci albümü Erkeksen ilk albümü kadar başarılı olmazken üçüncü albümü Şimdi'nin başarısızlığı ile duraklama dönemine girdi. Üç yıllık sessizliğin ardından Of... Of... adlı albümünü yayınladı ve bir Nazan Öncel parçası "Of... Of..." ile liste başı olarak müziğe oldukça iyi bir dönüş yaptı. "Sakıncalı", "Nazar Değmesin", "Sarışınım", "Canın Sağolsun" ve "Adı Aşk Sebebimin" gibi hit parçalar sanatçının kariyerinde önemli rol oynamıştır.

Son albümü Önsöz'den "Bi' An Gel", "Ezberbozan", "Önsöz" ve "Dillere Düşeceğiz Seninle" gibi hit parçalar video klipleriyle oldukça ilgi görmüş, ve Marilyn Monroe[1][2] ve Lady Gaga [3][4] gibi sanatçılara benzetilmesi ile de gündeme gelmiştir.

2013 yılında çıkardığı "Beni Durdursan mı?" albümü ile birçok ödüle layık görülmesinin yanı sıra Kral Türkiye Müzik ödüllerinde bir gecede 5 adaylığını ödüle çevirerek bu alanda rekora imza atmıştır.Resmi listelere göre 2013 yılının en çok zirvede kalan şarkıcısı olmuştur. Şu an ise yeni bir albümü olan "Bangır Bangır"'ı çıkardı.

YORUMLAR
En çok okunan haberler