Gülben Ergen'in her tarafı oynuyor!

Medyaloji.net » medya » Gülben Ergen'in her tarafı oynuyor!
Gülben Ergen'in her tarafı oynuyor!

Cem Küçük, katıldığı ödül töreninde vatana ihanetten tutuklu yargılanan Can Dündar'a gönderdiği selamla gündeme gelen Gülben Ergen'in davranışlarının sebebini değerlendirdi.

Cem Küçük, Kanal 24'teki programında Gülben Ergen'in Can Dündar'ın tutukluluğu ile ilgili yaptığı açıklamayla ilgili sert sözler kullandı.

Altın Kelebek Ödül Töreni'nde sahneye çıkan şarkıcı Gülben Ergen, MİT TIR'larıyla ilgili haber nedeniyle tutuklanan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'a selam gönderdi.

Gülben Ergen'nin sözlerini değerlendiren Star gazetesi yazarı Cem Küçük: '' Bu Gülben Ergen 90'lı yıllardaki ününü İbrahim Tatlıses'le beraber çevirdiği kliple kazandı, ama esas şöhretini TGRT'den kazandı, yani muhafazakarlardan kazandı. Mustafa Erdoğan'la evlendi Kürtçü oldu, ondan boşandı Atatürkçü oldu, TGRT'de programa başladı Tayyip Erdoğancı oldu. Erhan çelik ile evlendi tekrar Tayyip Erdoğancı oldu.'' dedi.

Eleştirilerini daha da sertleştiren Küçük; Güiben Ergen Türkiye'de görebileceğin sanatçılar içerisindeki, en her tarafı oynayan tiptir ve yapay bir tiptir. Omurgalı bir duruşu yok.'' dedi.

YORUMLAR
En çok okunan haberler