Gazeteci Ali Bayramoğlu’na saldırı!

Medyaloji.net » polemik » Gazeteci Ali Bayramoğlu’na saldırı!
Gazeteci Ali Bayramoğlu’na saldırı!

Eski Yeni Şafak yazarı Ali Bayramoğlu, oy kullandıktan sonra yaklaşık 30 kişilik bir grubun saldırısına uğradı.

 Referandumda 'Hayır' oyu kullanacağını açıklayan eski Yeni Şafak yazarı Ali Bayramoğlu, oy kullandıktan sonra yaklaşık 30 kişilik bir grubun saldırısına uğradı.

İstanbul Gayrettepe'deki Şair Nedim İlköğretim Okulu'na oy kullanmak için gelen eski Yeni Şafak yazarı Ali Bayramoğlu, saat 12.50 sularında kalabalık bir grup tarafından önce sözlü tacize uğradı.

Tartışma büyüyünce kalabalık grup, Bayramoğlu'na yumruklarla saldırdı.

Olay sonrası Bayramoğlu, önce okuldaki güvenli bir odaya alındı. Saldırganlar gazeteci Bayramoğlu'na odanın önünde de saldırdılar.

İFADE VERDİ ŞİKAYETÇİ OLDU

Oy vermek için okulda bulunan vatandaşların büyük tepkisini çeken olayın ardından emniyet görevlileriyle birlikte karakola giden Ali Bayramoğlu ifade verdi ve şikayetçi oldu.

AK PARTİLİ GRUBUN SALDIRISINA UĞRADIM

bianet raportörü ve Sınır Tanımayan Gazeteciler (RSF) Türkiye temsilcisi Erol Önderoğlu’nun telefonda ulaştığı Bayramoğlu, “AK Partili bir grubun saldırısına uğradım, yumruklar yedim” dedi.

Yetkilileri aradığını ifade eden Bayramoğlu, olay yerine polislerin gelmesini beklediğini ifade etti.

VALİ ŞAHİN: TAKİPÇİSİ OLACAĞIM

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bayramoğlu'nu telefonla arayarak saldırıyla ilgili bilgi aldı, geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali, konunun takipçisi olacağını söyledi.

YORUMLAR