Game Of Thrones'un kadrosuna giriyor

Medyaloji.net » medya » Game Of Thrones'un kadrosuna giriyor
Game Of Thrones'un kadrosuna giriyor

Tüm dünyada milyonlarca kişinin ilgiyle izlediği Game of Throne dizisine yeni oyuncu katılıyor.

 edinci sezon çekimleri büyük bir heyecanla süren ünlü dizinin oyuncu kadrosuna dövüş sanatları ustası Conor McGregor’un katılacağı haberi dizinin müdavimlerini heyecanlandırdı.

The Sunday Life’a konuşan adı bilinmeyen bir kaynağa göre, 28 yaşındaki İrlandalı profesyonel dövüşçünün, sekizinci sezonla final yapacak olan dizinin kalan iki sezonundan birinde görünecek.

Kaynağa göre, Game of Thrones yönetmenlerinden biri UFC dövüşlerinin büyük hayranı olduğu için HBO yapım şirketi McGregor’u seçti. Yapımcılar, McGregor’un diziyle mükemmel uyumlu olacağını düşünüyor.

Dizinin hayranları şimdi McGregor’un dizide nasıl bir rolle geleceğini ve diziye nasıl bir renk katacağına dair forumlarda yorumlar yapıyor.

Game Of Thrones’da bölüm başı ortalama 14 kişinin öldürüldüğü şeklindeki istatistik dikkat çekerken McGregor’un dövüş sahneleriyle akıllarda kalacağına dair görüşler ağırlık kazanıyor.

McGregor’un, dizide Mountain (Dağ) karakterini canlandıran İzlandalı Hafpor Julius Bjornsson ile arkadaş olduğu biliniyor.

Gelecek yaz, yedinci sezon bölümleriyle izleyici karşısına çıkacak olan Game of Thrones dizisine bir başka yeni kanın ise İngiliz oyuncu Jim Broadbent olacağı öne sürülmüştü.

Oscar, BAFTA ve Altın Küre ödüllü 67 yaşındaki oyuncunun ‘önemli bir rol’le dizide yer alacağı öğrenilirken, Broadbent’in canlandıracağı karakterle ilgili detay verilmemişti.
‘Longford’ filmiyle BAFTA TV Ödülleri’nde ‘En İyi Aktör’ ödülünü kazanan Broadbent, bu televizyon filmindeki rolüyle 2007 yılında Emmy’ye aday gösterildi, Altın Küre ödülü kazandı.

YORUMLAR