Galaxy Note 7 sınıfta kaldı!

Medyaloji.net » teknoloji » Galaxy Note 7 sınıfta kaldı!
Galaxy Note 7 sınıfta kaldı!

Galaxy Note 7, Geçen Yılın Telefonu iPhone 6S Kadar Hızlı Değil

 Akıllı telefonlar hayatımıza girdiğinden beri devam eden "iOS mi yoksa Android mi?" geyiği hala bir sonuca kavuşturulmuş değil. Android'in özgür bir platform olduğu söylenirken gittikçe bazı özelleştirmeler kısıtlanıyor, iOS'in çok daha stabil ve hızlı olduğu söylenirken Android, iOS'in hızına yaklaşıyor.

Ancak ne kadar geliştirmeler yapılsa da özellikle Android üreticilerinin yoğun arayüzleri Android'in iOS kadar hızlı olmasına izin vermezken, özelleştirme konusunda da hala galip işletim sistemi Android. Peki en büyük Android üreticisi Samsung'un yeni akıllı telefonu Galaxy Note 7, Apple'ın geçtiğimiz yılki modeli iPhone 6S'i hız açısından yakalayabildi mi?

PhoneBuff isimli YouTube kanalının yaptığı canlı test, Note 7 her ne kadar daha kararlı ve hızlı bir arayüzle gelse de iPhone 6S kadar hızlı bir model olamadığını ya da diğer bir değişle iOS stabilitesini yakalayamadığını gösteriyor. Ancak bu test anlık yapıldığı için cihazların o anki durumlarına göre testin değişiklik gösterebileceğini de belirtelim, yani her zaman aynı görüntü ortaya çıkmayabilir.

YORUMLAR