Galaxy Note 5 görüldü!

Medyaloji.net » teknoloji » Galaxy Note 5 görüldü!
 Galaxy Note 5 görüldü!

Samsung'un önümüzdeki günlerde tanıtması beklenilen akıllı telefonu Galaxy Note 5 hakkında yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, önümüzdeki günlerde tanıtacağı akıllı telefonu Galaxy Note 5 için hazırlıkların sonuna gelmiş gibi gözüküyor. Ardı arkası kesilmeyen sızıntılar, telefonun bir çok detayını gözler önüne sererken ortaya çıkan yeni görseller ise Note serine özel olan S Pen kalemi gösteriyor.

İşte Galaxy Note 5 için S Pen

Samsung'un geçtiğimiz dönemde satın aldığı bir patent üzerine yerinden kendiliğinden çıkabileceği gündeme gelen S Pen, herkesi meraklandırmıştı. Nasıl çalışacağı teknoloji severler tarafından merak edilirken gelen son sızıntılar ise hayal kırıklığı oldu diyebiliriz. Zira görünen o ki Galaxy Note 5, yine eski modellerde olduğu gibi kullanıcının takip çıkaracağı bir S Pen ile gelecek.

12 Ağustos tarihinde tanıtılması beklenilen Galaxy Note 5, 64 bit mimarili 8 çekirdekli 1.50 GHz hızında çalışan Exynos 7420 işlemciye, 4 GB RAM’e ve Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemine sahip olacak. 5.7 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüğe sahip bir ekran ile çalışacak olan Galaxy Note 5, 32 GB dahili hafızaya sahip olacak.

Arkada 16 önde ise 5 megapiksellik kamera kullanacak olan Galaxy Note 5, 7.9 mm kalınlığa sahip olacak. Oldukça ince bir kasaya sahip olacak modelin bataryası ise 4100 mAh kapasitesinde olacak.

YORUMLAR