Galaxy A3 için Samsung, Android 5.0.2 Lollipop!

Medyaloji.net » teknoloji » Galaxy A3 için Samsung, Android 5.0.2 Lollipop!
 Galaxy A3 için Samsung, Android 5.0.2 Lollipop!

Yaklaşık üç ay önce Galaxy A5'le birlikte ülkemizde satışa sunulan Galaxy A3 için Samsung, Android 5.0.2 Lollipop dağıtımına başladı.

Galaxy S ve Note serisi akıllı telefonlarına Lollipop güncellemesini dağıtmaya devam eden Samsung, şimdi de yeni güncellemesini Galaxy A3 cihazlarına göndermeye başladı. Tüm A serisi akıllı telefonlarına Android Lollipop’un dağıtılacağını duyuran Samsung, bu işlemi ilk olarak Galaxy A3 için başlattı.

Sırasıyla A5 ve A7 modellerine de gelecek olan güncelleme, telefonun Ayarlar kısmında güncelleme kısmına ve Kies yazılımına geldi. İlk olarak Rusya’nın aldığı güncellemenin birkaç gün içerisinde tüm dünyaya gelmesi bekleniyor. (Samsung’un Rusya’ya güncelleme dağıtmasının ardından birkaç gün içerisinde ülkemize de geldiğini daha önce görmüştük. O yüzden bu aralar telefonunuzun güncelleme kısmına bakara kontrol etmenizi tavsiye ederim)
Samsung s3 Android 5.0.2'ye yüksetmeli miyim? nelere dikkat etmeliyim?
Android 5.0 Lollipop Flappy Bird Benzeri Oyun Nasıl Ortaya Çıkıyor?

Gelen güncelleme ile birlikte Galaxy A3 modellerinde performans ve stabilite iyileştirmelerinin yanı sıra pil ömrü, Materyal Tasarım’a göre düzenlenen TouchWiz arayüzü ve farklı bir çok iyileştirme / düzenleme bulunuyor.

YORUMLAR