Fox'tan 200 milyon dolarlık yatırım

Medyaloji.net » medya » Fox'tan 200 milyon dolarlık yatırım
Fox'tan 200 milyon dolarlık yatırım

21'st Century FOX'un CEO'su James Murdoch, dev medya grubunun yaratıcı girişimleriyle ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Vanity Fair dergisinin kokteyline katılan ve soruları yanıtlayan James Murdoch, 21st Century Fox'taki bir dizi heyecan verici yenilikleri, anlatırken, ekranların fenomen dizisi X Files'ın yeni bölümlerinin çekileceğini de açıkladı.. Murdoch, Martian ve Jennifer Lawrence/David O. Russell ile yaptıkları gizli görüşmelere de değindi.

"Biz yaratıcı hikayeler işindeyiz. Her fikir bir iş demektir. X Men gibi süper kahraman işlerini seviyorum. Ama bu tür işler için biraz risk almak gerekir."

Murdoch'un gelecekte televizyon seyircisine yönelik yeni planları var. Her yerde mevcut ve birden fazla platformda, hayatı kolaylaştıracak ve renklendirecek konular üzerinde çalışacaklarını söylüyor.

“Daha az reklam ve daha fazla hedefleme göreceğiz ve bu konuda heyecan verici bir olasılık var,” dedi, nasıl bir “iş modeli daha esnek olabilir konusunda son zamanlarda $200 milyon dolarlık yatırım yaptık” diye ekliyor.

Murdoch Fox'un geleceğini dijitalde gördüğünü ve gelecekte IP ağlarının video eğlence sektörü tarafından yüzde 100'e yakın tüketileceğini belirtiyor.

YORUMLAR