Fox gündüz kuşağında yeni bir program başlıyor

Medyaloji.net » televizyon » Fox gündüz kuşağında yeni bir program başlıyor
Fox gündüz kuşağında yeni bir program başlıyor

FOX’un iddialı yeni sezonunda yepyeni bir program daha gündüz kuşağında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

 Başarılı şef Memet Özer 26 Eylül Pazartesi’den itibaren her gün FOX ekranlarından birbirinden lezzetli tarifleriyle ünlü konukları mutfağında ağırlayacak.

Geleneksel tatlardan dünya mutfağına eşsiz lezzetler, renkli konuklarla keyifli sohbetler eşliğinde Memet Özer’in mutfağında can bulacak. Memet Özer’in ilk konuğu Tülin Şahin ve eşi oldu. Hep beraber mutfağa giren ekip çok özel bir tarifle leziz mi leziz içli köfte yaptı.

Memet Özer Hakkında: 26 Mayıs 1969’da doğumlu olan Özer, İstanbul Üniversitesi İktisat fakultesi ve Turizm Otel yöneticiliği bölümlerinde okudu. 1990 yılında The Marmara’da çalışmaya başladı. Cafe Marmara’nın kuruluş yıllarında müdürlük görevini üstlenen Özer, eş zamanlı olarak ziyafet koordinatörlüğü de gerçekleştirdi.

Daha sonraki yıllarda birçok restoranın kuruluş çalışmalarında bizzat aktif rol aldı. 8 yıldır bir çok yayında yemek programı yapan Özer, gazetede de yemek konusunda yazılarına devam ediyor. 'Memet Özer ile Mutfakta' haftaiçi her gün saat 15.00'de Fox TV'de.

YORUMLAR