Excel İletişim ve Algı Yönetimi’ne yeni CEO

Medyaloji.net » iş dünyası » Excel İletişim ve Algı Yönetimi’ne yeni CEO
Excel İletişim ve Algı Yönetimi’ne yeni CEO

İletişim sektöründe 17.yılını tamamlayan ve 10 yılı aşkın süredir de Excel İletişim’de çeşitli yönetim kademelerinde sorumluluk alarak başarıyla yükselen Burçak Taşkın, şirketin CEO’luğuna atandı.

Medyaloji -ÖZEL-

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Taşkın, Excel bünyesinde farklı sektörden birçok önemli kurum ve markaya hizmet vererek, ekibiyle birlikte pek çok başarılı çalışmaya ve ödüllü projeye imza attı.

 

1994 yılında kurulan Excel İletişim, tüm iletişim disiplinleriyle birlikte hareket etmeye yönelik çalışma modeliyle 2016 yılında organizasyon yapısını da yenileyerek, hizmet alanını “İletişim ve Algı Yönetimi” olarak yeniden tanımladı.

Fleishman Hillard’ın da Türkiye ortağı olan Excel İletişim ve Algı Yönetimi’nin CEO’su Taşkın konuyla ilgili şunları söyledi: “Kurulduğumuz günden itibaren sektörde hep dönüşümün, farkın ve vizyoner bakış açısının öncüsü olduk. Global ortaklarımızla gerçekleştirdiğimiz ortaklıklarda da bilgi ve vizyon aktarımı, know-how alışverişi temel önceliğimiz oldu. Yaşadığımız çağda, özellikle de ülkemizde artık hem sektörümüzde hizmet veren, hem de sektörden hizmet alan kurum ve markaların hizmet verme-alma vizyonlarını dönüştürmeleri gerekiyor. Excel olarak kurulduğumuz ilk günden itibaren bilinçli olarak kullanmadığımız PR ya da Halkla İlişkiler kavramının, ülkemizdeki dar ve sığ algısından kaynaklanan taktiksel ve tek yönlü hizmet beklentisinden sıyrılmayı hızlandırmaları gerekiyor. Biz nitelikli ve çok yönlü stratejik çözüm ihtiyacının ve beklentisinin artmasına daha çok katkı sağlamayı hedefliyoruz. Çünkü sektörümüzün dünyada yükselen gerçek değerinin açığa çıkması ancak bu şekilde mümkün olabilir.”

YORUMLAR
En çok okunan haberler