Eşkıya'nın kadrosuna yeni oyuncu

Medyaloji.net » diziler » Eşkıya'nın kadrosuna yeni oyuncu
Eşkıya'nın kadrosuna yeni oyuncu

atv'nin fenomen dizisi EDHO'nun yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi son bölümünde Hızır, Ercüment'in hain olduğunu belirterek masada öldürdü. Fakat tüm bunlar olurken oyun içinde oyun yaşandı. Ercüment'in kardeşi Mert, tüm bildiklerini ve abisinin terör örgütlerine silah sattığını Hızır'a anlatmıştı. Bunları belge haline getiren Hızır'da Ercüment'i masada öldürdü.

Tüm bunlar yaşanırken, masanın dengeside bir hayli değişti. İki bölüm öncesinden beri belirtilen Avni karakteri diziye hızlı bir giriş yaparak CIA ile yaptığı iş birliği ile Hızır'ın üzerine planlar kurmaya başladı.

Şimdi izleyiciler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölüm fragmanında neler yaşanacağını merak ediyorlar..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a yeni katılan Avni karakteri kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünde izleyici karşısına geçen bir isim dikkatler kaçmadı. İki bölümdür beklenen Avni karakteri son yayınlanan bölümde ekranlara dahil oldu. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a katılan Avni karakteri kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a bu haftaki bölüm ile dahil olan Avni karakterini Turgay Kantürk canladıracak.

 

Turgay Kantürk kimdir?

Turgay Kantürk, (d. 1961, İstanbul), tiyatro yönetmeni, şair, yazar, oyuncu.
1990 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, Tiyatro Bölümü, Oyunculuk ana Sanat Dalı'ndan mezun olan Kantürk, öğrencilik yıllarında çalışmaya başladığı Dormen Tiyatrosu ile profesyonel çalışma hayatına başladı. Aynı sürteçte bazı filmlerde yönetmen yardımcılığı ve oyunculuk yaptı. Haldun Dormen, Kenan Işık ve Gencay Gürün'ü asiste eden sanatçı, ilk şiirlerini 1981 yılında Oluşum dergisinde yayımladı. İzleyen zamanlarda Gösteri, Argos, Şiir Atı, Yasak Meyve, Sanat Olayı, Varlık, Türk Dili, Yazko Edebiyat gibi dergilerde şiir ve yazıları çıktı. 1991 yılında ilk kitabı İlk Gibi Son yayımlandı.

1991 yılında ilk yönetmenlik deneyimini yaşayan Kantürk, Bakırköy Belediye Tiyatrosu'nda Kahvede Şenlik Varı yönetti. BKM, Bakırköy Belediye Tiyatrosu, İstanbul Devlet Tiyatrosu, Eskişehir Belediye Tiyatroları, Tiyatrokare gibi topluluklarda oyunculuk ve yönetmenlik yapmasının yanı sıra öykü de yazan yönetmen, bazı dergilerin yayın yönetmenliğini yaptı. Sanatçı Bakırköy Belediye Tiyatroları'nda oyuncu ve yönetmen olarak görev yapmaktadır.

YORUMLAR