Ekran yüzlerinden buruk veda!

Medyaloji.net » televizyon » Ekran yüzlerinden buruk veda!
Ekran yüzlerinden buruk veda!

'Renkli Sayfalar' programının ünlü ekran yüzleri Gülşen Yüksel Salt ile Müge Dağıstanlı, Kanal D ile yollarını ayırma kararı almıştı.

 Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Renkli Sayfalar' isimli magazin programının sunucuları Gülşen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı yapım şirketinin programın içeriğini magazin dışı konularla genişletmek istemesi nedeniyle ayrılma kararı almıştı.

İki ismin ayrılacaklarının netleşmesinin ardından programı Pazartesi gününden itibaren daha önce Ben Bilmem Eşim Bilir Evi'ni sunan Şule Zeybek ile Lerzan Mutlu sunacak. Doktorum programının sunucusu Opr. Dr. Aytuğ Kolankaya da iki isme eşlik edecek.

VEDA ETTİLER

Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel bu sabah Renkli Sayfalar'a duygusal bir konuşma yaparak veda etti.

İşte o veda:

“Bu kadar kanal varken, bir televizyon kanalını,bir TV programını tercih etmek, çocuklarınızı okula gönderirken, evinizde kahvaltınızı yaparken ve evin işlerini yaparken bütün bunları bir köşeye bırakmak, bunların hepsi bir fedakarlık… Yaptığınız bu fedakarlık için çok teşekkür ediyoruz…

Biz ikimiz veda ediyoruz, birileri gider birileri gelir… Ayrılık kararını biz birlikte aldık. Neden diye sorabilirsiniz. Çünkü biz bu yola birlikte çıktık, üçüncü bir kişi istemedik, ayrılık kararını da birlikte aldık. Allah kısmet ederse, yolda birlikte yürümeye devam edeceğiz.. Bugün Türkiye’nin en çok izlenen magazin programı olduysak sizlerin sayesinde…

Bizim kararımız ortak 2 kişi olarak 2007 yolunda çıktık. Sene 2017. Grupların, kadroların, yapımların dağıldığı süreçlerde birbirimize omuz verdik zaman zaman görüş ayrılıklarına düştük bundan renk çıkardık,bu renk bir marka oldu buda renkli sayfalar oldu. Gönlümüz rahat,içimiz huzurlu ısımızı marka yaptık kameralar kanallar ekranlar gelir geçer önemli olan ortaklıktır. Bizi izleyen herkesin önünde ortağıma teşekkür ediyorum. Buraya daha kalabalık geldik sayımız giderek azaldı. Bazısı para bazısı daha güvende hissediyorum daha güçlünün yanında olmak istiyorum diye…Herkese saygımız sonsuz. Ne işe yaradığını bilmediğimiz insanlarda oldu onlara da saygı gösterdik. Onların ne işe yaradığını bilmediğimiz insanların başka işlere yaradığını öğrendik.Bazıları imtihan bazıları armağan... Keşke hepinizle elini sıkıp helalleşebilsek…”

YORUMLAR