Efsane oyun kısa süre için ücretsiz

Medyaloji.net » teknoloji » Efsane oyun kısa süre için ücretsiz
Efsane oyun kısa süre için ücretsiz

Efsane strateji oyunlarından Civilization III, kısa süreliğine ücretsiz oldu. Oyunu Steam kütüphanenize eklemeyi unutmayın. Sid Meier’s Civilization 3: Complete kısa süreliğine Humble Bundle üzerinden ücretsiz sunuluyor.

Dünyanın en iyi strateji oyunları arasında kabul edilen Civilization, Humble Bundle kullanıcılarına özel kısa süreliğine ücretsiz oldu. Oyunu Steam’de de oynayabileceksiniz.

Normalde oyunu Steam’de satın almak istediğinizde 10 TL ücret ödemeniz gerekiyor, ancak Steam hesabını bağladığınız Humble Bundle hesabınız varsa oyuna ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz.

İlk önce bir Humble Bundle hesabı açın ve Steam hesabınızı bu hesap üzerinden onaylayın. Oyunun Humble Bundle'da yer alan sayfasıa gidin. Sağ alt kısımda yer alan “Add to Cart” butonuna tıklayın. Daha sonra sağ üstte yer alan küçük sepet düğmesine tıklayın. Üst kısımda oyunun 4,99 dolar yerine 0 dolar olduğunu görüyorsunuz. En altta yer alan “Get it for free!” butonuna tıklayın. E-postanıza Humble Bundle’dan gelen ve içerisinde yer alan “Download Now” yazan butona tıklayın. Son olarak çıkan Steam kodunu "Steam’de Ürün Etkinleştir" alanına yapıştırıp, onaylayın.

Sid Meier's Civilization III (Civ III veya Civ 3 şeklinde kısaltılır), Sid Meier's Civilization serisinin üçüncü oyunu olan, sıra tabanlı strateji oyunu. 2001 yılında çıkarılmıştır. Civ III, diğer Civilization serisi oyunları gibi, imparatorluk inşa etme üzerine kurulmuştur. Oyuncu, seçtiği medeniyeti MÖ 4000 yılından yakın döneme kadar kontrol edebilmektedir. Oyun için, Play the World ve Conquests adlarında iki ek paket çıkarılmıştır. Ayrıca, oyunun iki ek paketi ve birkaç güncellemesini içeren Civilization III: Complete Edition bulunmaktadır.

YORUMLAR