Efsana oyun geri döndü

Medyaloji.net » teknoloji » Efsana oyun geri döndü
Efsana oyun geri döndü

4X olarak adlandırılan strateji türünün en popüler oyunlarından olan Master of Orion, Wargaming tarafından yeniden diriltilmesinin ardından erken erişim sürecini geride bıraktı ve PC için satışa sunuldu.

 90’ların bu unutulmaz bilim kurgu klasiği yeni nesil oynanış dinamikleri ve görselliğiyle 2000’li yıllarda yeniden doğuyor. Adını İngilizce keşfet, yayıl, sömür, yok et kelimelerinden alan ve 4X strateji türünün atası olarak sayılan Master of Orion, oyunculara yaptıkları seçimlerin sonuçlarına katlanmaları gerektiğini gösteren ilk oyunlardan biri olmuştu.

Wargaming CEO’su Victor Kislyi konuyla ilgili düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi, “Master of Orion’ın kariyerimdeki etkisinin çok fazla olduğunu söyleyebilirim. Bir oyun klasiğini yeniden hayata geçirme fırsatı elde etmek büyük bir gurur. Oyunun geliştirme süreci bizim için başlı başına bir deneyim oldu. Her adımda yanımızda olan oyuncularımızdan gelen destek ve geribildirimler sayesinde WG Labs ve NGD Studios, efsane bir oyunu yepyeni grafikler ve içeriklerle sizlere sunmaktan mutluluk duyuyor”.

YORUMLAR
En çok okunan haberler