Ece Üner doğum için gün sayıyor!

Medyaloji.net » medya » Ece Üner doğum için gün sayıyor!
Ece Üner doğum için gün sayıyor!

Ünlü sunucu dün son kez Akşam Raporu'nu sundu ve ekranlara 'bebek' molası verdi.

CNN Türk’te görev yapan eşi Deniz Bayramoğlu’ndan, 1. çocuğunu kucağına almaya hazırlanan Ece Üner'i doğum iznine ayrılırken çalışma arkadaşları yalnız bırakmadı. Ayrılık sırasında duygusal anlar yaşandı.

Canlı yayının ardından Ece Üner'i çiçek sunarak uğurlayan Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Veyis Ateş, "Diyorlar ki Ece Üner geçtiğimiz programlarda en azından bir çocuk beklediğinin işaretini verdi ama biz bir türlü Ece Üner'in hamile olduğunu göremiyoruz farkedemiyoruz .O da son güne saklıyor dedim. Son gün itibariyle artık seyircilerimiz de bunu öğrenmiş oldu. Bir çiçek değil burdaki karşılığın, çok daha büyük çiçekler. Biz arkadaşlarımızla sana böyle bir şey hazırladık. Bu kısa minicik bir ara, zira çok kutsal bir iş yapacaksın. Bu dünyaya bir fert getireceksin. Sen sadece bizim reklam spotlarında oluğu gibi kısa bir ara yapacaksın aranın sonrasında da yine beraber olacağız." dedi.

Üner, Veysi Ateş'in bu sözlerinden sonra, " Çok teşekkür ederim. Böyle iç karartıcı bir gündemin üzerine bir Güneş doğurup geleceğim. Hepimiz için yeni bir başlangıç pazartesi itibariyle bu ekranlarda saat 18.00 itibariyle sizleri göreceğiz. Yeni yasama yılı benim için yeni sınama yılı bakalım nasıl olacak ben nasıl çıkacağım bu işten" diyerek Habertürk'e veda etti.

Daha sonra birlikte fotoğraflar çektirildi, Ece Üner-Deniz Bayramoğlu çiftinin ismini "Güneş" koyacağı minik bebeği için "Allah kucağına almayı nasip etsin" temennilerinde bulunuldu.

YORUMLAR