E-ticaretin yeni gözdesi abonelik sistemi

Medyaloji.net » teknoloji » E-ticaretin yeni gözdesi abonelik sistemi
E-ticaretin yeni gözdesi abonelik sistemi

Tüketicilerin ihtiyaçlarını pratik ve keyifli bir şekilde karşılayabilmeleri çıkış noktasıyla yola çıkan e-ticarette her geçen gün yeni alışveriş modelleri geliştiriliyor.

Abonelik temelli e-ticaret de online kullanıcıların düzenli olarak satın alma ihtiyacı duyduğu ürünlerin e-ticaret firması tarafından belli tarihlerde teslimat adresine gönderildiği oldukça işlevsel bir model olarak tüm dünya ile birlikte Türkiye’de de yaygınlaşıyor.

E-ticaret ekosisteminde tüketicilerin hemen her ihtiyacına çözüm olabilecek pek çok yenilikçi dikey bulabilmek mümkün. Arama motorlarındaen çok aranılan kelimelerden biri olan lastik de en çok ilgi gören e-ticaretdikeylerinden biri.

TROY, cüzdanlara girmeye hazır!

11 Mayıs tarihinde tüketici lansmanı gerçekleştirilen TROY’un altyapı çalışmaları tamamlandı. Bankalararası Kart Merkezi (BKM) tarafından 11 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleştirilen basın toplantısında 8 milyon euro’luk bir yatırım olan TROY’un gelecek hedefleri paylaşıldı.

 

BKM Genel Müdürü Dr. Soner Canko’nun aktardığı TROY’un ürün gelişimi ve bir markaya dönüşme hikayesinin tüm detayları e-ticaret sektörünün güncel gelişmeleri değerlendiren köşe yazarlarının kalemlerinden makaleler, özel haberler, analizler ve daha fazlası ‘nın Haziran sayısında.

YORUMLAR