DYO Matbaa Mürekkepleri Mükemmellikte Yetkinlik 4 Yıldız Belgesi Aldı

Medyaloji.net » iş dünyası » DYO Matbaa Mürekkepleri Mükemmellikte Yetkinlik 4 Yıldız Belgesi Aldı
DYO Matbaa Mürekkepleri Mükemmellikte Yetkinlik 4 Yıldız Belgesi Aldı

DYO Matbaa Mürekkepleri, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından düzenlenen 24. Kalite Kongresi’nde Mükemmellikte Yetkinlik Belgesi “4 Yıldız” almaya hak kazandı.

Medyaloji -ÖZEL-

Türk matbaa sektöründe EFQM Mükemmellik Modelini uygulayan ilk şirket olan DYO Matbaa Mürekkepleri, kalite liderliğini elinde tutmaya devam ediyor. Kalite yolculuğuna hız kesmeden devam eden DYO Matbaa Mürekkepleri, Türkiye Kalite Derneği (KALDER) ile Türk Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) tarafından düzenlenen 24. Kalite Kongresi’de Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı’nın (EFQM) “Mükemmellikte Yetkinlik” Programı değerlendirmesinde 4 Yıldız Belgesinin sahibi oldu.

Basım ve ambalaj sektörlerine yönelik geniş bir ürün yelpazesi bulunan DYO Matbaa Mürekkepleri, 2014 yılında Ulusal Kalite Hareketine katılmış ve mükemmellik hedefi ile çalışmalarına hız vermişti.

DYO Matbaa Mürekkepleri’nin Kalite Yolculuğu…

ISO 9001 Kalite Belgesi’ni ilk alan mürekkep üreticisi olan DYO Matbaa Mürekkepleri; TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, TS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği, TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikâyet Yönetim Sistemi, ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi belgelerine sahip.

2014 yılında Ulusal Kalite Hareketi İyiniyet Bildirgesi’ne imza atan ve EFQM Mükemmellik Modelini uygulamaya koyan DYO Matbaa Mürekkepleri, mükemmellik çalışmalarında kaydettiği ilerlemeyle geçtiğimiz Haziran ayında düzenlenen Ege Bölgesi Kalite Ödülleri Töreni’nde ‘özel sektör’ kategorisinde Jüri Özel Teşvik Ödülü’nü almaya hak kazanmıştı.

YORUMLAR
En çok okunan haberler