Doğuş Medya'da üst düzey ayrılık

Medyaloji.net » medya » Doğuş Medya'da üst düzey ayrılık
Doğuş Medya'da üst düzey ayrılık

15 Temmuz'daki kalkışmada medya binalarını basarak yayınları durdurmaya çalışan darbeci askerlere yönelik Doğuş Grubu binasında Audi'li önlem alınmıştı. Görüntü yayılınca 2 isim işten çıkarıldı.

15 Temmuz'u 16 Temmuz'a bağlayan gece yaşanan tarihi darbe kalkışması ile CNN Türk ve TRT binaları basıldı. NTV binasında da o gece önlem olarak Audi arabalar helikopter inebilecek her alana konuşlandırıldı.

Yönetimi rahatsız etti

Ancak bu durum bir  Doğuş Yayın Grubuçalışanı tarafından fotoğraflanarak sosyal medyadan neredeyse tüm internete yayıldı. Hal böyle olunca, Audili fotoğrafların internet sitelerine yayılması yönetimi kızıdırdı. Alınan jet bir kararla fotoğrafı çeken çalışanın işine son verildi.

İşten çıkarma kurumsala da sıçradı

Sosyal medyadan internet sitelerine yayılan fotoğraf, sadece onu işinden etmedi. Durumu "skandal" olarak nitelendiren yönetim, 7 yıldır Doğuş Grubu'nda görev yapan Kurumsal İletişim Direktörü Beyza Karaoğlan'ı da işten çıkardı.

Ali Taran ile evlendi

Gerekçe de mevzusu geçen fotoğraf ve haberler hakkında herhangi bir girişimde bulunmaması oldu. 2014 yılında kurumsal iletişimin başına geçirilen Karaoğlan, ünlü reklamcı Ali Taran ile 18 Mart 2016 tarihinde sade bir nikah töreniyle dünya evine girmişti.

YORUMLAR