Doğan Medya'da sürpriz ayrılık

Medyaloji.net » medya » Doğan Medya'da sürpriz ayrılık
Doğan Medya'da sürpriz ayrılık

Doğan Haber Ajansı DHA Kocaeli bölge müdürü Mustafa Bağdiken dün itibari ile görevinden istifa etti.

 Bağdiken kendisine ait sosyal medya hesabından açıklamaya yaparak,”30 yılı büro şefliği olmak üzere 40 yılı aşkın süre 12 Eylül dönemi dahil mesleğin her türlü sıkıntısını, çilesini çekmeme rağmen yılmadan, kimsenin önünde eğilmeden, mesleğe ve temsil ettiğim kuruluşa leke sürdürmeden gururla görev yaptığım, Doğan Haber Ajansı'ndan bugün itibarıyla ayrılmış bulunuyorum” dedi.

Hürriyet’te 30 yıldır aşkın süredir görev yapan Doğan Haber Ajansı Kocaeli Bürosu Şefi Mustafa Bağdiken 3 yıl önce Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın da katıldığı Hürriyet'in 65.kuruluş yıldönümü gecesinde 30.yıl plaketi ile ödüllendirilmişti.

Mesleğe Gölcük'teki Doğuş gazetesinde başlayan Mustafa Bağdiken, Hürriyet dünyasında 30 yıldır
aralıksız görev yapan 5 kişiden biriydi.

Bugüne kadar birçok önemli habere imza atan Mustafa Bağdiken, 12 Eylül döneminde Gölcük’teki Donanma ve Sıkıyönetim Komutanlığı Askeri Mahkemesi’nde bazı hakimlerin yargıladıkları sanıkların yakınlarından rüşvet aldıklarına ilişkin haber yaptı. Türkiye’yi sarsan ve askeri hakimlerin ordudan atılıp hapis cezası aldığı bu haberin ardından Hürriyet’in Adana Bürosu’nda görevlendirilen Bağdiken, orada 5 yıl görev yaptıktan sonra sonra eski adı Hürriyet Haber Ajansı olan şimdiki Doğan Haber Ajansı’nın geniş bir bölgeden sorumlu Kocaeli Büro Şefi olarak geri dönmüştü.

YORUMLAR