Dizi oyuncusu mu oluyor?

Medyaloji.net » medya » Dizi oyuncusu mu oluyor?
Dizi oyuncusu mu oluyor?

‘Güm Güm’ şarkısıyla müzik listelerini sallayan Ayşe Hatun Önal, Adana’da sahne aldığı alışveriş merkezinde ilginç açıklamalar yaptı.

Oyunculuk teklifleri yağdığını söyleyen şarkıcı, “Sabır gerektiren bir iş. Böyle bir sabrı göstereceğimi düşünmüyorum” dedi.

Müzikte başarıyı yakalayan Ayşe Hatun Önal, çok dizi teklifi aldığını söyledi ve ekledi: “Dizi oyunculuğu çok sabır istiyor. Ben o sabrı gösteremem."

POP müzikteki kariyerini giderek güçlendiren, ‘Güm Güm’ adlı şarkısıyla dünya müzik listelerindeki tek Türk şarkıcı olan Ayşe Hatun Önal, Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nin 4. yaş günü etkinlikleri kapsamında memleketi Adana’da mini bir konser verdi. Hemşerileri, güzel şarkıcının alışveriş merkezinde verdiği konsere yoğun ilgi gösterdi. Kendisine gösterilen ilgiden çok mutlu olan Önal, samimi açıklamalarda bulundu...

‘BENİM SEVDAM MÜZİK’

Dünya müzik listelerine girmek nasıl bir duygu?

Tarif edilemeyecek kadar güzel bir duygu. Demek ki işini iyi yapınca her yerde dinlenme oranın çok yüksek oluyor. Çok mutlu oldum çünkü ‘Güm Güm’ için son saniyeye kadar çok uğraştım. Şarkı 5 ayrı aranjörle 7 kez aranje edildi. Bu başarıyı hak etti yani. Bu biraz da benim mükemmeliyetçi tarafımdan, inancımdan ve inadımdan kaynaklandı. Bu kadar inat etmeseydim belki bu kadar iyi bir şey çıkmayabilirdi.

Oyunculukta da kariyer yapmayı düşünüyor musunuz?

Dizilerden çok teklif geldi ama dizi oyunculuğu çok sabır isteyen bir iş. Oyunculuğa karşı böyle bir sabır göstereceğimi düşünmüyorum. Ama konu müzik olduğunda çok sabırlı oluyorum. Şarkılarım dizilerde yayınlanıyor. Mesela ‘Medcezir’ dizisinde çıkacak şarkım. Ben çıkmasam da şarkılarım dizilere çıkıyor yani. Benim işim ve sevdam müzik. Tüm enerjimi ve sabrımı müzikte daha iyiye ulaşmak için kullanacağım. Müzikle ilgili daha yapacağım çok şey var. Müziğin peşini bırakacağımı zannetmiyorum. Müzik çocukluğumdan beri çok keyif aldığım bir alan. Adana’da portakal bahçelerinde gezerken bunu tekrar yaşadım.

Adana’da olmak çocukluk anılarınıza mı döndürdü sizi?

Evet. Çocukluğumda çok şarkı söylediğim için bana hep “Ayşe sus, Ayşe sus” derlerdi. Ama ben onları dinlemedim. Hiç susmadım, hep şarkı söyledim.

‘Ticaretle ilgim yok’

Adana’da adınızı taşıyan bir abiye giyim mağazası var. Ticarete de mi atıldınız?

Mağaza kuzenlerime ait, benim ticaretle herhangi bir ilgim yok. Ticarete atılmayı da düşünmüyorum. Dediğim gibi benim işim müzik.

YORUMLAR