Dijital Topuklar Zirvesi başlıyor

Medyaloji.net » iş dünyası » Dijital Topuklar Zirvesi başlıyor
Dijital Topuklar Zirvesi başlıyor

Dijital dğnyada tanınan ve söz sahibi olan kadınların bir araya geldiği Dijital Topuklar Zirvesi gerçekleştiriliyor.

 Dijital dünyada tanınan ve ilham veren kadınlar Dijital Topuklar’da bir araya geliyor. “blogcuanne.com”’ bloğunun yaratıcısı Elif Doğan ile “uykusuzanneler.com”un kurucusu Perihan Gürer öncülüğünde, Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliği ile düzenlenecek olan zirve, kadınların dijital alanda daha da güçlenmelerini ve deneyimlerini birbirleriyle paylaşmalarını amaçlıyor. Dijital Topuklar’da dijitalin içine doğan nesil ile sonradan öğrenen nesil arasındaki iletişim ve etkileşim, dijital dünyada fikir önderi olan kadınların başarı sırları, bu alanda para kazanmanın etik boyutu, sosyal medyada linç kültürü gibi birçok farklı konu ele alınacak.

Dijital Topuklar, Türkiye’de dijital dünyanın aktif kullanıcılarının yanı sıra fikir liderlerine, içerik üreticilerine ve iş insanlarına ev sahipliği yapacak. Türkiye’nin önde gelen kadın bloggerlarının katılacağı zirvede, Serdar Kuzuloğlu ve Ayşe Arman da moderatörlük yapacak. Refika Birgül, Elif Tanverdi, Meriç Küçük, Merve Özkaynak ve Feyza Altun gibi isimler ise dijital dünya ve bu dünyada kadın olmak üzerine ufuk açıcı sohbetlere imza atacak.

Zirve ayrıca Facebook ve Twitter yetkililerinin katılımıyla sosyal medyada alternatif söylem ve online güvenlik konularında bilinmeyeni gün yüzüne çıkarmaya aracılık edecek. Dijital yayıncılık sektörünün tüm oyuncularının katılım sağlayacağı zirvede “Influencer Marketing” başlığı altında kanaat önderleri ile içerik üreticilerinin markayla etkileşimi masaya yatırılacak.

“Benim bir hikâyem var” diyenler Dijital Topuklar’a
Ana oturumlar arasında yapılacak “Benim Hikâyem” sunumlarında ise kadına dair girişimcilik, teknoloji, annelik, eğitim, seyahat, sosyal sorumluluk ve benzeri alanlarda ilham veren kadınlar, hikâyelerini canlı olarak zirve katılımcılarıyla paylaşacak.

The Marmara Taksim’in mekân sponsoru olduğu ve 1 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirilecek zirve ile ilgili ayrıntılı bilgiye “www.dijitaltopuklar.com” adresinden; zirvenin biletlerine ise Biletix’ten ulaşılabiliyor.

YORUMLAR