DenizBank, komşusu great’i tercih etti!

Medyaloji.net » pr » DenizBank, komşusu great’i tercih etti!
 DenizBank, komşusu great’i tercih etti!

Türkiye’de ilk defa bir finans kuruluşu, emekli bankacılığı hizmeti için sosyal medya ve dijital iletişim konusunda ayrıca ajans desteği alıyor.

 Müşterilerinin kendileriyle daha çok ilgilenildiğini ve ayrıcalıklı hizmet aldıklarını hissetmelerini amaçlayan DenizBank Emekli Bankacılığı, İstanbul, New York, Londra ve Dubai ofisleriyle global ölçekte kreatif çözümler sunan great ile anlaştı. great, komşusu olan markaya, tüm dijital platformlarda ve sosyal medya mecralarında kapsamlı bir hizmet sunacak. “Burada harika şeyler olur” sloganıyla 2011 yılında kurulan ajans, bünyesinde bulunan tasarım, dijital, etkinlik ve sosyal medya departmanları ile müşterilerinin tanıtım ve pazarlama hedeflerine yönelik farkındalık yaratan fikirleri hayata geçiriyor.

Referansları arasında; Ağaoğlu Şirketler Gubu, ADM-GDZ Elektrik Dağıtım, Canon, Danone, Denizbank, Goodyear, Hoover, Hyundai, LC Waikiki, Lenovo, MDSap, Mercedes-Benz, Nutricia, Pera Palace, Rixos Otelleri, Unifree gibi küresel ve yerel markaların yer aldığı great, müşteri portföyüne Denizbank Emekli Bankacılığı’nı da kattı. Aynı zamanda komşusu da olan markaya bir “hoş geldin” videosu hazırlayan great çalışanları, DenizBank Emekli Bankacılığı için özel projelerin hazırlığına başladı.

YORUMLAR
En çok okunan haberler