Danışmanı Tweet'iyle şaşırttı!

Medyaloji.net » twıtter » Danışmanı Tweet'iyle şaşırttı!
Danışmanı Tweet'iyle şaşırttı!

17 Temmuz'da Fox TV'de yayınlanacak olan Ne Seninle Ne Sensiz isimli barıştırma programının danışmanının Tweet'inde ne yazıyordu?

 İki sezon Kısmetse Olur isimli evlilik programına renk katan ve her bölümüyle adından söz ettiren Seda Akgül, KHK ile birlikte bitirilme kararı alınan yapımı sonrasında anlaştığı FOX TV'deki ilk yayınına çıkmaya hazırlanıyor.

Seda Akgül’ün sunuculuğunu üstleneceği, Psikiyatr Dr. Ümit Yazman’ın uzman danışman olarak yer alacağı, Avukat Feyza Altun’un da yorumcu olarak bulunacağı Ne Seninle Ne Sensiz isimli program 17 Temmuz Pazartesi günü yayın hayatına başlayacak. Yapımcılığını Karga Film’in üstlendiği programda evliliklerini kurtarmaya çalışan çiftler, mutlu evliliğin yollarını arayacaklar.

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu bugünkü yazısında programın danışmanlarından olan avukat Feyza Altun'un attığı bir tweete dikkat çekti.

 

İşte Eyüboğlu'nun bugünkü yazısından "Seda Akgül'ün danışmanı Tweet'iyle şaşırttı" isimli bölüm:

Yakında FOX’ta başlayacak ‘Ne Seninle Ne Sensiz’in ilk fragmanında sunucu Seda Akgül’ün programın tanıtımı için söylediği şu: “Bütün sorunlu evlilikleri kurtarmaya geliyorum.” FOX’un internet sitesinde ise program için şunlar yazılı:

“İlişkisini düzeltmeye kararlı eşler, evliliklerini kurtarmak için bu programa geliyor! Stüdyoda içlerini dökecek, mutlu evliliğin yollarını öğrenecekler. Seda Akgül’ün sunuculuğunda, Psikiyatr Dr. Ümit Yazman’ın uzman danışman olarak yer alacağı yayında, Avukat Feyza Altun da yorumcu olarak bulunacak.”

‘Ne Seninle Ne Sensiz’in hukuk danışmanı avukat Feyza Altun, ilginç bir tweet attı.
Kundaklayıp, kucağına aldığı yedi aylık oğlu Ali Yiğit’le duruşmaya katılmasıyla ünlü ‘feminist aktivist’, avukat Feyza Altun’un attığı tweet şuydu: “Evlenin ki boşayayım.”
‘Ne Seninle Ne Sensiz’, evlilikleri kurtarma programı ise o zaman hukuk danışmanının attığı bu tweet ne?

YORUMLAR