Çift ön kameralı telefon çıktı!

Medyaloji.net » teknoloji » Çift ön kameralı telefon çıktı!
Çift ön kameralı telefon çıktı!

Oppo, bir süredir iddiaları ortalıkta dolaşan yeni akıllı telefonu F3 Plus’ı resmen duyurdu. Daha önce ortaya atılan iddialarda olduğu gibi Oppo F3 Plus, çift ön kamerayla geliyor.

Telefonun şüphesiz en dikkat çeken özelliği çift ön kamera, selfie çekimi yapmayı seven kullanıcılara büyük kolaylık sağlayacağa benziyor. 16 megapiksel ve 8 megapiksel olmak üzere çift ön kamerayı bünyesinde barındıran telefon iPhone 7 Plus’taki gibi derinlik efekti veremiyor.

Bunun yerine 120 derecelik açı desteği sunan kamera bu sayede daha kolay geni açı çekimlerinin yapılmasını mümkün kılıyor. Telefonun arka tarafına bakıldığında ise 16 megapiksel gibi yüksek çözünürlüklü bir kamera karşımıza çıkıyor. F/1.7 diyafram değeriyle kamera düşük ışıkta daha aydınlık kareler çekilmesine imkan tanıyor. Kamera bununla birlikte Çift Piksel otofokus sistemine ve çift ton LED flaşa da destek veriyor. Çift Piksel otofokus sistemiyle telefon hızlı ve doğru netleme yapabiliyor. Snapdragon 653 işlemcisinin ve 4 GB RAM’in yer aldığı telefonda 64 GB’lık depolama alanı bulunuyor. Bu hafızayı microSD kartlarla da artırmak mümkün. Android 6.0 Marshmallow yüklü telefonda ekran çözünürlüğü Full HD, ekran boyutu ise 6 inç. Hızlı şarj teknolojisine sahip 4.000 mAh kapasiteli pilin tercih edildiği Oppo F3 Plus’ın satış tarihi ve fiyatı ise henüz açığa çıkmış değil. Çift ön kameralı Oppo F3 Plus’ın tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

YORUMLAR