CarrefourSA'da köklü değişim

Medyaloji.net » iş dünyası » CarrefourSA'da köklü değişim
CarrefourSA'da köklü değişim

CarrefourSA’nın Süper, Mini ve Gurme Mağazalarından Sorumlu Satış Direktörü Ayten Engin Erçevik, Yatırım ve İnşaat Direktörü Varol Halepli, İnsan Kaynakları Direktörü ise Atilla Saman oldu.

 Şirketten yapılan açıklamaya göre, CarrefourSA'nın Süper, Mini ve Gurme Mağazalarından Sorumlu Satış Direktörü Ayten Engin Erçevik, Yatırım ve İnşaat Direktörü Varol Halepli, İnsan Kaynakları Direktörü ise Atilla Saman oldu.
Erçevik, Halepli ve Saman, aynı zamanda CarrefourSA yönetim kurulunda da yer alacak.

Marmara Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden 1988 yılında mezun olan Ayten Engin Erçevik, iş hayatına 1992'de Migros'ta Mağaza Müdür Yardımcısı olarak başladı. Erçevik, mağaza müdürlüğü, bölge satış müdürlüğü ve Şok Format Satış Direktörlüğü görevlerinin ardından, 2005-2010 döneminde Migros Format Satış Direktörlüğü görevinde bulundu. Erçevik, 2010-2015 döneminde de Koçtaş'ta Operasyon Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.

Uludağ Üniversitesi İşletme bölümünden 1987 yılında mezun olan Varol Halepli de iş hayatına 1989'da GIMA AŞ'de mağaza muhasebecisi olarak başladı. Halepli, daha sonra Metro Grup'ta yönetici asistanlığı, Uluslararası Denetim Grup Müdürlüğü, İş Geliştirme Müdürlüğü ve son olarak BİM Grup'ta İş Geliştirme Direktörlüğü görevinde bulundu.

Çukurova Üniversitesi İİBF, Mersin Turizm İşletmeciliği bölümünden mezun olan Atilla Saman ise iş hayatına 1995 yılında İzmir Hilton Oteli'nde başladı. 1999'da Indesit Company'ye Bütçe ve İdari İşler Sorumlusu olarak katılan ve 2003'te İnsan Kaynakları Müdürü görevine atanan Saman, 2011 yılından itibaren Indesit Company'de Kıdemli İnsan Kaynakları Müdürlüğü görevini sürdürüyordu.

YORUMLAR