Canlı yayında Adanalı kavgası

Medyaloji.net » televizyon » Canlı yayında Adanalı kavgası
Canlı yayında Adanalı kavgası

Her Şey Dahil'de kavga büyünce araya Alişan girdi.

Ekranların en eğlenceli programı ‘Her şey Dahil’ Çağla Şikel ve Alişan’ın sunumuyla hafta içi her sabah Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.

Programın bugünkü konukları arasında, katıldığı yarışma ile bir dönemin ekran fenomeni olan Caner Toygar ve Bu Tarz Benim’in sivri dilli yarışmacısı Ayşegül Doğan vardı. Programa Caner Toygar ve Ayşegül Doğan’ın tartışması damgasını vurdu.

Birbirinden ünlü konukların, coşku dolu eğlencenin ve hayata dair her şeyin buluşma noktası olan ‘Her Şey Dahil’ izleyicileri ekran başına kilitledi. Çağla Şikel ve Alişan’ın keyifli sohbeti ve eğlenceli danslarıyla seyircisini ekran başına kilitleyen program, süprizleriyle de eğlenceli anlar yaşattı. 

Katıldığı programla televizyon fenomeni haline gelen Caner Toygar ile Bu Tarz Benim yarışmacısı Ayşegül Doğan, mini etek tartışmasına girdi. İlk olarak Ayşegül’ün sahne arkadsında kendisine selam vermediğini söyleyen Caner Toygar, daha sonra Ayşegül Doğan’ı kibirli olmakla suçladı. Bunun üzerine kendisini savunan Ayşegül Doğan; “Selam vermek istememişimdir. Bu kadar basit” dedi.

Daha sonra Alişan ikilinin arasına oturarak tartışmanın uzamasını engellemeye çalıştı. Tartışmaya devam eden Ayşegül Doğan ile hemşeri olduğunu söyleyen Caner, “Daha önce yarışmada bir kızın kıyafetini eleştirmiştiniz ama ertesi gün kendiniz mini elbiseyle çıktınız. Şu kıyafetiniz de bir Adanalı’ya hiç uymuyor” dedi.

Bu Tarz Benim'in sivri dilli yarışmacısı ise, Caner'in kafasında bardak kırma olayına gönderme yaparak “Sizin de kafanız da bardak kırmanız bir Adanalı'ya uymuyor” cevabını verdi.

Bir bayanın mini etek giyerek bacak bacak üzerine atmasına karşı olduğunu söyleyen Caner; “Bir kadının orasını burasını açmasına karşıyım. Bunu doğru bulmuyorum” dedi. Tartışmanın iyice büyümesi üzerine Ayşegül Doğan’da; “Onlar size tersse evlilik programına katılarak oradan birisiyle evlenmeyi düşünmesi de ters” dedi.

İkili arasındaki tartışma bir süre daha devam ederken programın sunucuları Çağla Şikel ve Alişan araya girerek tartışmanın büyümesini engellemeye çalıştı.

YORUMLAR