Canan Danyıldız'ın Kerimcan röportajı

Medyaloji.net » medya » Canan Danyıldız'ın Kerimcan röportajı
Canan Danyıldız'ın Kerimcan röportajı

Posta gazetesi yazarı Canan Danyıldız, sosyal medyada fenomen haline gelen Kerimcan Durmaz ile birlikte küvete girip röportaj gerçekleştirdi.

Sosyal medyanın fenomeni Kerimcan Durmaz, Posta gazetesinin seksi yazarı Canan Danyıldız'a konuştu. Bu zorlu röportaj için soyunan Canan ve Kerimcan köpük banyosu yaptı. Haftanın 6 günü çalışıyorum; ondan...

SORU: Neden bu kadar seviliyorsunuz?

CEVAP: Çok samimiyim, kendim olmayı seviyorum. Yapmacıklık olmadığı için ilgi görüp seviliyorum.

SORU: ‘Şöhretli olmayı’ hep istemişsiniz. Niye?

CEVAP:Küçükken takip ettiğim ünlüler vardı. Beyonce, Justin Bieber gibi isimler. Hep diyordum ki; ‘Neden ben değilim?, ‘Neden ben de ünlü olmayayım ki?’ Nasıl olursa olsun, şarkıcı, oyuncu ya da başka bir şey; bir patlama olmasını çok istiyordum. Allah da kalbime göre verdi.

SORU: Muhafazakar bir toplumda, bu kadar ilgi görmeniz üzerine hiç düşündünüz mü?

CEVAP:Sevgi cinsiyetsiz bir şeydir. Ayrıca dünya değişti, 21’inci yüzyıldayız; evrensel bir insanım.

SORU: Özgürlük sınırınız nedir?

CEVAP: Paylaşımlarıma dikkat ediyorum. Gerçek hayatımı yansıtsam bu ülkede yer yerinden oynardı. Bir ahlak politikam var. Yaptığım şakaların vs. dozunu bilirim.

SORU: Ailenizin tercihleriniz konusundaki tutumu ne?

CEVAP:Hepsi arkamdalar! Onun dışındaki insanların ne dediğini umursamıyorum.

SORU: Hiç babanızla sürtüştüğünüz, ya da dayak yediğiniz oldu mu?

CEVAP: Hayır, babam bir kere bile bana elini kaldırmadı, ceza vermedi. Hiç baskı altında büyümedim. Hiçbir kötü alışkanlığım yok, özgür bırakıldım.

-Tek eşli misiniz peki? (Gülüyoruz) Yok, çok eşliyim. Ama aşık olursam, bir ilişkiye girersem tek eşli olurum. - Aldatır mısınız? Aşık olursam asla aldatmam ama aşık değilsem, aldatırım. Farklılık seviyorum, tek insandan sıkılıyorum. Aşık olduğum adam beni aldatırsa onu mahvederim, süründürürüm! Off! Onu da aldattığı insanı da öldürürüm

. -Türklerden idolünüz var mı? Ajda Pekkan, Tarkan gibi? Küçüklüğümden beri Rihanna, Kim Kardashian gibi isimler benim idolüm. Onlarla büyüdüm. Kimse alınmasın.

SORU:Kendinizi tanımlayın desem?

CEVAP: Güzel, seksi, zeki, yakışıklı...

SORU: Sadece burnunuzda mı estetik var?

CEVAP: Sadece burnumda! Ayrıca makyajsız da herkes beni görüyor. Makyajlı da makyajsız da güzelim.

SORU: Çok seviliyorsunuz ya, bu ilgiyi kaybetme korkusu yaşıyor musunuz?

CEVAP: Bir sevgi yakalamışken bunu kaybetmek akılsızlık olur. Bazen bir video ya da fotoğraf koyarken ‘Bu çok tepki alır’ diyorum ve koymuyorum. Değerlerim var kendimi tutuyorum.

SORU: Muhafazakar birisiniz galiba...

CEVAP:Namaz kılıyorum, oruç tutuyorum, vaktim olduğunda Kuran okuyorum. Duasız hiçbir işim yok. Mufazakarlığıma laf ettirmem.

SORU: Kendinizi, cinsel tercihinizi, yaşam biçiminizi, saklamayan birisiniz. Çok dürüst bir duruş bravo!

CEVAP:Ben saydam bir insanım. Neysem oyum. Kimseye hiçbir şeyi kanıtlamak zorunda değilim. Yaşadıklarım var, onlar benim özelim ama göstermek zorunda değilim.

SORU: Kadınlar mı erkekler mi sizi daha çok seviyor? CEVAP:Kadınlar! Takipçilerin yüzde 60’ı kadın ama son zamanlarda erkekler de arttı. Sevenler de sevmeyenler de var; benim gibi birini daha önce görmediyse ben ona itici geliyorum. Ama buna da saygı duyuyorum.

YORUMLAR
En çok okunan haberler