Çalışanlardan sert tepki!

Medyaloji.net » medya » Çalışanlardan sert tepki!
Çalışanlardan sert tepki!

Koza İpek Holding yönetim kurulu binasına saat 08.00 sıralarında çok sayıda polisle gerçekleştirilen baskına binaya alınmayan çalışanlar tepki gösterdi.

Çevik kuvvet polislerinin de güvenlik önlemi aldığı arama sırasında şirket çalışanları da binaya alınmadı. Çalışanlar, binanın giriş kapısı önünde toplanırken, bazı çalışanlar da baskına tepki gösterdi.

Koza İpek çalışanı bir bayan, düşüncelerini şu ifadelerle anlattı:

“Yıllarca bu insanların ekmeklerini yiyoruz. Bunlar bize ekmek veriyor? Ne yapmışlar? Patronlarımız kime ne yaptı? Benim aileme destek hasta çocuklarıma destek. Ne yapmış Allah aşkına söyler misiniz, başka uğraşacak birşey yok mu? Benim patronlarım ne yapmış yani? Bütün çalışanlar da burada. Hepimize ekmek aş kurban herşeyimizle faydalanıyoruz. Yazık günah değil mi bu insanlara, ev geçindiriyor bunlar. Yazık günah değil mi bizlere? Değer mi bunlara? Uğraşacak birşey yok da patronlarımız mı kaldı? Ben evime ekmek götürüyorum, çocuklarıma ekmek götürüyorum. Bayramda tatlılarımızı verir kurbanlarımızı verir ailemize destek olur, hepimize öyle. Yapmayın lütfen, başka şeylerle uğraşın.”

Bu arada güvenlik görevlilier, baskını gerçekleştiren polislere kuru pasta ikramında bulundu. Ancak polisler ikramı geri çevirdi.

YORUMLAR