BMW'nin elektrikli 'Minileri' 2019'da

Medyaloji.net » iş dünyası » BMW'nin elektrikli 'Minileri' 2019'da
BMW'nin elektrikli 'Minileri' 2019'da

BMW şirketi resmi bir şekilde komple elektrikli olan Mini otomobillerinin 2019 senesinde yollara çıkacak olduğunu duyurdu. Bu haber http://www.teknogundem.net/'dan alınmıştır. Kaynak: http://www.teknogundem.ne

BMW şirketi resmi bir şekilde komple elektrikli olan Mini otomobillerinin 2019 senesinde yollara çıkacak olduğunu duyurdu. Firma, 16 Eylül tarihi içerisinde halka açılacak olan Frankurt Otomobil Fuarı etkinliği kapsamında tanıtacağı

Mini otomobiller için ilk tasarımların konseptine ait görselini de açıkbir şekilde paylaşmış bir halde. BMW şirketinin tarafından paylaşılmış olan elektrikli Mini konseptine bakmış olduğumuzda ilk önce büyük dairesel durumdaki farlar ve de sarı renkli detaylar ilgimizi çekmekte. Tekrardan hem sevimli hem ise agresif bir görünüşe sahip bir durumda olan otomobil fazlasıyla başarılı durumdaki çizgilere sahip gözükmekte.

Komple elektrikli olan Mini, sıfır bir emisyon piyasasının yeni gelen bir üyesi şeklinde tüketicinin beğenilerini kazanmaya çalışıyor olacak. Maalesefki Mini konseptine ait olan teknik özellikleri ile ilgili şimdilik bir detay verilmemekte. Kısaca söylemek gerekirse Frankurt'ta gerçekleşecek otomobil Fuarı’nı beklemek mecburiyetindeyiz.

Elektrik otomobillerin piyasasına erken girmiş şirketlerden biri olan BMW, ilk önce 2008 senesinde Mini E isimli konseptini tanıtmış ve de bu model daha sonrasında BMW i3 modelinin gelişimi konusunda çok önemli bir rol üstlenmişti. Tekrar BMW i3 modeli, 2013 senesine kadar firmanın tek elektrikli otomobili olma konusundaki ünvanını korumuş oldu. Bu esnada firmanın elektrikli X3 isimli modelini 2020 senesinde ve iNext isimli modelini 2021 senesinde tanıtma planları yapmış olduğunu da not olarak düşmeliyiz..
 

YORUMLAR