Best Fm CEO’su M.Hakan Bescelioğlu oldu

Medyaloji.net » medya » Best Fm CEO’su M.Hakan Bescelioğlu oldu
Best Fm CEO’su M.Hakan Bescelioğlu oldu

23 yıldır Türkiye’de faaliyet gösteren BestMedya grubunun CEO’luk görevine 25.Ocak.2016 tarihi itibarı ile M.Hakan Bescelioğlu atandı.

Medyaloji -ÖZEL-

M.Hakan Bescelioğlu hakkında:

Kayseri doğumlu olan Bescelioğlu, İstanbul Üniversitesi İng.İşletme bölümünden mezun oldu. Farklı sektör tecrübelerinden sonra, 2000 yılından itibaren Turkcell’de farklı yöneticilik görevlerinde çalıştı. 2005-2009 arasında Superonline’da Satış, Pazarlama ve Müşteri İlişkileri departmanlarının kurucu yöneticiliğini yaptı. 2009’dan itibaren 5 yıl boyunca Pronet’te Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı yapan Bescelioğlu, 2014 yılından itibaren farklı danışmanlık görevlerinde bulunduktan sonra Votec Home Technologies şirketini kurucu ortaklığını yaparak Akıllı Ev pazarına girdi.

Bescelioğlu, mevcut marka değerini daha ileriye taşıyacaklarını ve tüm paydaşları ile dinleyicilerine daha farklı deneyimler sunacaklarını belirtti. Bescelioğlu ayrıca : ‘’ Global pazar ve aynı zamanda Türk radyoculuk pazarı her zamankinden daha dinamik, zor ve rekabetçi. Bu pazarda katma değerli hizmetler ve sürdürülebilir büyüme ile Best Medya grubunu daha ileriye taşıyacağız.’’dedi.

YORUMLAR