BBC 'Top Gear' programında sular durulmuyor!

Medyaloji.net » televizyon » BBC 'Top Gear' programında sular durulmuyor!
BBC 'Top Gear' programında sular durulmuyor!

BBC’nin dünyaca ünlü otomotiv programı ‘Top Gear’ın yeni sunucularından Chris Evans eski iş arkadaşı Dan Mc Grath tarafından çalışma arkadaşlarına kötü davranmakla suçlandı.

Daily Mail’de yer alan habere göre McGrath, Top Gear’dan önce BBC’de bir radyo programında birlikte çalıştığı Evans’ın istediklerini yaptırmak için insanlara kötü davrandığını söyledi.

"EVANS İLE ÇALIŞMAYA DAHA FAZLA DAYANAMIYORUM"
‘Top Gear’ın eski prodüktörü ve McGrath’ın eşi de geçtiğimiz aralık ayında Evans ile çalışmaya ‘daha fazla dayanamadığı’ için görevinden ayrılmıştı.

Geçtiğimiz hafta da bir BBC çalışanı, sette bir ekip arkadaşını bağırarak ağlattığını söylediği Evans’ın ancak programda çalışan bir mühendisin müdahale etmesiyle sakinleştiğini aktarmıştı.

BBC ise söz konusu iddiayı yalanlayarak Evans’ın ‘olağanüstü liderliğiyle tüm BBC programlarına katkıda bulunmaya devam ettiğini’ belirtti.

EFSANEVİ SUNUCUSU KOVULMUŞTU
Programın yıllarca sunuculuğu yapan Jeremy Clarkson, yapımcısıyla kavga ettiği gerekçesiyle BBC yönetimi tarafından önce ‘açığa alınmış‘, daha sonra işten çıkarılmıştı.

Ünlü sunucunun çekim sonrası otele gittiğinde sıcak yemek bulamaması nedeniyle ekipteki yapımcılardan Oisin Tymon’a “Seni tembel a…k İrlandalı” diye küfredip yumruk attığı ortaya çıkmıştı.

YORUMLAR