"Bana Sevmeyi Anlat" bu akşam başlıyor

Medyaloji.net » diziler » "Bana Sevmeyi Anlat" bu akşam başlıyor
"Bana Sevmeyi Anlat" bu akşam başlıyor

Fox TV'nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi "Bana Sevmeyi Anlat" ilk bölümüzyle bu akşam izleyici karşısında olacak. Dizinin başrollerinde Kadir Doğulu, Seda Bakan, Mustafa Üstündağ ve Dolunay Soysert yer alıyor.

Seda Bakan'ın ilk kez genç bir anne olan Leyla karakterini canlandıracağı dizide Kadir Doğulu restaurant işletmecisi Alper karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. İlk bölüm çekimleri Almanya'nın Freiburg şehrinde gerçekleşen dizide; Leyla, Almanya'da tanıştığı babasının arkadaşı Haşmet ile bebeğinin geleceği için İstanbul'da yeni bir hayat kurmaya karar verecek. Güçlü ve varlıklı iş adamı olan Haşmet'in (Mustafa Üstündağ) karanlık yüzüyle tanışan Leyla, kendi düğününden kaçmayı çalışırken yolu Alper ile kesişecek.

Yönetmenliğini Mesude Eraslan'ın, senaristliğini Deniz Akçay'ın üstlendiği Bana Sevmeyi Anlat’ın kadrosunda ayrıca Dolunay Soysert, Kadir Çermik, Aslı Orcan, Emir Çubukçu, Bahadır Vatanoğlu, Mine Kılıç, Bihter Dinçel, Mahperi Mertoğlu, Serdar Özer, Cemil Büyükdöğerli, İlayda Alişan, Gülper Özdemir, Tolga Tuncer, Naz Sayıner ve Lavinya Ünlüer yer alıyor. 

YORUMLAR