Bakın Kaan Tangöze'nin yasak aşkı kim çıktı?

Medyaloji.net » magazin » Bakın Kaan Tangöze'nin yasak aşkı kim çıktı?
Bakın Kaan Tangöze'nin yasak aşkı kim çıktı?

Duman grubu solisti evli Kaan Tangöze, bir mekanda el ele esmer bir güzelle yakalanmış yasak aşkı ortaya çıkmıştı. O esmer'in kim olduğu ortaya çıktı.

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, önceki akşam Asmalımescit’te esmer bir güzel ile samimi bir şekilde görüntülendi. Seçkin Piriler’le evli olan Tangöze’nin yanındaki esmer kadının, Kıvılcım Ural olduğu ortaya çıktı. Duman grubunun 2009 yılında çekilen “Elleri Ellerime” adlı şarkısının klibinde oynayan Ural’ın adı Mabel Matiz’le de aşk dedikodularına da karışmıştı. 

Duman'ın 'Elleri Ellerime' klibi 2009'da yayınlanmıştı

İhanetin basına yansımasının ardından gözler ise Tangöze’nin 2010 yılında evlendiği manken Seçkin Piriler’e çevirildi. Ünlü mankenin yakın dostlarına “Boşanmayı düşünmüyorum” dediği iddia edildi. Piriler ve Tangöze’nin Hakan ve Volkan adlı iki oğlu var. 

KIVILCIM URAL KİMDİR?

İstanbul doğumlu olan şarkıcının babası Mavi Işıklar grubunun eski gitaristi Fikret Ural'dır. Müzisyen ailede doğan Kıvılcım Ural çocukluğundan beri müziğe düşkün olmuştur. İlk zamanlarda bestelerini arkadaşları ve yakın çevresiyle paylaşmış, müziğin yanı sıra kısa film, dizi, reklam ve müzik kliplerinde ekran yüzü olarak yer almıştır. "Rüya raporları" isimli müzik albümünü çıkarmıştır.

YORUMLAR