Bahçeli'ye manidar cevap!

Medyaloji.net » polemik » Bahçeli'ye manidar cevap!
Bahçeli'ye manidar cevap!

MHP lideri Bahçeli, grup toplantısında İsmail Küçükkaya'yı hedef almıştı. Küçükkaya'dan Bahçeli'nin sözlerine manidar bir cevap geldi.

 FOX TV'nin sabah haber kuşağını sunan başarılı gazeteci İsmail Küçükkaya, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kendisine yönelik eleştirilerine çok manidar bir cevap verdi.

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

MHP grup toplantısında Gazeteci İsmail Küçükkaya'yı hedef alan Devlet Bahçeli, "AK Parti'den onaylamadığınız bir teklif gelirse referanduma götürülmesine karşı mısınız?" sorusuna "Hele bir gelsin görelim. Bugünde konuşmamda yer aldı. Başkaları gibi önceden karar vermek doğru değil. Bunlar CHP'nin işidir. Bir de sütünü içen İsmail Küçükkaya'nın işidir. İsmail Küçükkaya Allah muhafaza iyi ki büyükkaya olmamış. Başımıza daha kötü şeyler gelebilirdi" cevabını vermişti.

ESKİ AÇIKLAMALARINI HATIRLATTI

İsmail Küçükkaya'dan Bahçeli'nin bu sözlerine üstü kapalı cevap geldi. Bugünkü yayın sırasında MHP liderinin 2015 yılında başkanlık sistemine yönelik yaptığı eleştirileri hatırlatan Küçükkaya, "Bahçeli akademisyen ve bunca yıl MHP'nin başındadır. Söyledikleri ortada. Onun söylediklerinin üzerine söz söylemek Sayın Başbakan'ın dediği gibi bize düşmez. Sayın Bahçeli doğru bilmektedir ve doğru konuşmaktadır" dedi.

BAHÇELİ 2015 YILINDA NE DEMİŞTİ?

Bahçeli, o denemde yaptığı açıklamada ''Yönetim sistemi değişti demekle değişmez, değiştirilemez. Bizim yerli üretim Hitler'e, Stalin'e, Kaddafi'ye tahammülümüz olmaz, bu iyi biline. AKP hükümetinin hiçbir bahanesi kalmamıştır. Başkanlıkla oyalananların aklını başına alması, üzerimizde oynanan oyunları bozması şarttır" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR