Baba sevinçten şoka girdi, hala bayıldı!

Medyaloji.net » televizyon » Baba sevinçten şoka girdi, hala bayıldı!
Baba sevinçten şoka girdi, hala bayıldı!

Bir aydır kayıp olan 15 yaşındaki Dursun Ali canlı yayında bulununca babası sevinçten şoka girdi. Dursun Ali’yi büyüten halası Medine ise canlı yayında bayıldı.

 Dursun Ali U. daha 4 aylıkken annesi tarafından terkedildi. Babasıyla yaşayan Dursun Ali U., 5 Eylül sabahı kayıplara karıştı. Yaklaşık 1 aydır nerede olduğu bilinmeyen küçük çocuk için babası Mehmet U. FOX TV’de hafta içi her gün canlı yayınlanan Kaybolan Çiçekler programına başvurdu. Pazartesi gününden bu yana her ihbarı değerlendiren başarılı Kaybolan Çiçekler ekibi, canlı yayında Dursun Ali’nin izini buldu.

“Canım yeğenim” dedi bayıldı

Kaybolan Çiçekler ekibi, izleyicilerden gelen ihbar telefonlarını değerlendirdi. 15 yaşındaki Dursun Ali U’nun Samsun Bafra’da olduğu ihbarını da gündemine alan ekip, emniyet birimleri ve jandarmayla iletişime geçti. Uras Ali U.’nun olduğu adres teyit edildi ve müjdeli haber canlı yayında paylaşıldı.
İnci Ertuğrul’un “Dursun Ali bulundu” sözleri stüdyoda sevinç yaratırken, küçük çocuğun halası Medine U, dayanamadı, canlı yayında bayıldı.

Şoka girdi sevinçten ağladı

Dursun Ali’nin babası Mehmet U. ise İnci Ertuğrul’un “bulundu” sözlerine inanamadı, şok geçirdi. Uzun süre tepkisiz kalan baba, başarılı sunucu İnci Ertuğrul’un uyarılarıyla dikkatini topladı ve oğlunun bulunduğu bilgisini teyit etmek istedi. Oğlunun bulunduğundan emin olan baba Mehmet U. gözyaşlarını tutamadı.

1 aydır Bafra’daymış

Samsun’un Bafra ilçesinde bir kafede olduğu belirlenen Dursun Ali U., Bafra ilçe emniyet ekipleri tarafından teslim alındı. Ardından 19 Mayıs İlçe Jandarma Komutanlığına teslim edilen küçük çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

10 ayda 87 çocuk bulan program

16 Ocak 2017’de FOX Tv’de yayın hayatına başlayan Kaybolan Çiçekler programı yaklaşık 10 aylık bir sürede 87 kayıp çocuğu ailesine kavuşturdu. Kaybolan Çiçekler ekibi, kayıp ihbarı ile değerlendirmeye aldığı bir dosyada ise cinayeti aydınlattı. 16 yaşındaki Hatice’nin cinayete kurban gittiği 2 Haziran’daki yayında aydınlığa kavuşturulmuş, katil zanlısı tutuklanmıştı.

YORUMLAR