Avrupa'nın üzeri açılıp kapanabilen ilk alışveriş merkezi Point Bornova açılıyor

Medyaloji.net » iş dünyası » Avrupa'nın üzeri açılıp kapanabilen ilk alışveriş merkezi Point Bornova açılıyor
Avrupa'nın üzeri açılıp kapanabilen ilk alışveriş merkezi Point Bornova açılıyor

Avrupa ve Ortadoğu'nun üzeri açılıp kapanabilen ilk ve tek alışveriş merkezi olacak olan Point Bornova AVM bugün kapılarını açıyor.

Medyaloji -ÖZEL-

Avrupa ve Ortadoğu'nun üzeri açılıp kapanabilen ilk alışveriş ve yaşam merkezi Point Bornova AVM, 27 Kasım 2015 Cuma günü, Kenan Doğulu konseriyle açılıyor. Kavuklar Gayrimenkul Yatırım'ın 350 milyon dolarlık yatırımla hayata geçireceği AVM, İzmirlilerin merakla beklediği markalarla pek çok ilke imza atacak.

Ofis ve konut projeleriyle dikkat çeken Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, İzmir'deki ilk AVM projesini açmaya hazırlanıyor. Bayraklı Tower, Ege Suits gibi marka projelerin ardından geçen yıl temeli atılan, bölgenin en büyük karma projesi Point Bornova kapsamında toplam 300 bin metrekarelik, üzeri açılıp kapanabilen bir de alışveriş ve yaşam merkezi yer alacak. Point Bornova AVM, aynı zamanda Kavuklar Gayrimenkul Yatırım'ın da İzmir'deki ilk alışveriş ve yaşam merkezi olacak. İzmir'in sembol projeleri arasında gösterilen Point Bornova AVM, ses getirecek etkinlikler ve sürprizlerle kapılarını açıyor. H&M, COS, Armani Jeans, Furla, Scotch&Soda, Kiehl's, EA7 Emporio Armani, Vakko Wedding, Sportsoul gibi yepyeni markaları bünyesinde barındıracak AVM, açılışa özel etkinlikleriyle İzmirlileri coşturacak.

AÇILIŞ ETKİNLİKLERİ ÜÇ GÜN SÜRECEK

Kültür sanat, eğlence, müzik, alışveriş ve modanın buluşma noktası olma iddiasıyla yola çıkan Point Bornova AVM'nin açılış etkinlikleri üç gün devam edecek. Ziyaretçiler, açılışa özel olarak saat 16.00'da Burcu Esmersoy ile biraraya gelecek. Daha sonra da düzenli olarak devam edecek "Point Bornova Sohbetleri" kapsamında 28 Kasım Cumartesi Deniz Berdan, 29 Kasım Pazar Şeyda Coşkun yer alacak. Türkiye'de ilk kez yapılacak Kuklaların Yürüyüşü ve Bright Drummers performansı da üç gün boyunca ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatacak. En çok ses getirecek açılış günü etkinliği, saat 20.00'de düzenlenecek Kenan Doğulu konseri olacak. Ziyaretçiler, Point Bornova AVM girişinde kurulacak dev sahnede, ücretsiz olarak Kenan Doğulu'yu dinleyebilecek.

Point Bornova AVM'de, çocukların ve çocuklu ailelerin keyifli vakit geçirebileceği etkinlikler de unutulmadı. İzmir'de ilk kez kurulacak Şirinler Köyü, açılış gününden itibaren 10 gün boyunca minik ziyaretçilerini ağırlayacak.

YORUMLAR