Arkadaşlık isteğini kabul etmedi ve...

Medyaloji.net » dünya » Arkadaşlık isteğini kabul etmedi ve...
Arkadaşlık isteğini kabul etmedi ve...

Amerika'da Rachel Hayes isimli kadın, gönderdiği arkadaşlık isteğini kabul etmediği gerekçesiyle 72 yaşındaki büyük annesini defalarca tokatladığı iddiası ile tutuklandı.

ABD’nin Florida eyaletindeki Seminole kentinde yaşayan 27 yaşındaki Rachel Hayes isimli kadın Facebook’tan gönderdiği arkadaşlık teklifini kabul etmediği için 72 yaşındaki büyükannesini defalara tokatladığı gerekçesi ile tutuklandı.

Bir çocuk annesi olan Hayes’in olay sırasında sarhoş olduğu açıklandı.

Yerel basın Hayes’in “Rachel Frickin Hayes” isimini kullandığı Facebook hesabından büyükannesine arkadaşlık teklifi gönderdiği ancak torununun sosyal medya sitesindeki “kaba” paylaşımlarını beğenmeyen büyükannenin bu teklifi kabul etmediğini belirtti.

Bunun üzerine Hayes’in sabaha karşı 3:40 sularında büyükannesinin evine gittiği ve kapıyı açan yaşlı kadına saldırdığı açıklandı. Bir çok kez tokat yedikten sonra evinin içine kaçmayı başaran kadının polisi aradığı ve gelen ekiplerin Hayes’i tutukladığı belirtildi.

Hayes’in daha önce alkollü araç kullanma ve halka açık alanda idrarını yapma suçlamaları ile iki kez daha tutuklandığı açıklandı.

YORUMLAR