Ariston Thermo Group Türkiye, Orta Asya ve Romanya'ya yeni genel müdür

Medyaloji.net » iş dünyası » Ariston Thermo Group Türkiye, Orta Asya ve Romanya'ya yeni genel müdür
Ariston Thermo Group Türkiye, Orta Asya ve Romanya'ya yeni genel müdür

Turgay DAĞ, Ariston Thermo Group Türkiye, Orta Asya ve Romanya Genel Müdürü olarak görev yapmaya başladı.

Medyaloji -ÖZEL-

Başarılarıyla beyaz eşya sektöründe adından sıkça bahsettiren Turgay DAĞ, Ariston Thermo Group Türkiye, Orta Asya ve Romanya Genel Müdürü olarak görev yapmaya başladı.

Isıtma ve sıcak su ihtiyacına entegre çözümler sunan, yenilenebilir enerji teknolojileri, kombi ve termosifon ürünleri ile
pazarın güçlü markaları arasında yer alan Ariston Thermo Group, 12 ülkedeki 22 üretim sahası ve 53 şirketi ile faaliyet göstermektedir.

2015 yılı boyunca marka iletişimi ile nihai tüketiciye maksimum erişim sağlamayı planlayan Ariston Thermo yeni dönemde Turgay DAĞ'a emanet. Bu değişim ile Ariston Thermo bölgeyi de Türkiye'den yönetecek.1969 İzmir doğumlu Turgay DAĞ, Dokuz Eylül Üniversitesi'nde Makine Mühendisliği Bölümü mezunu. Aynı üniversitede pazarlama master programını tamamlayan DAĞ, iş hayatında pek çok üst düzey yöneticilikler yaptı. 1999 yılında Indesit Company ailesinde göreve
başlayan DAĞ, Üretim - Kalite - Arge bölümlerinde çalıştıktan sonra 2006'da Fabrika Müdürlüğüne getirildi. Manisa Fabrikası'nın üretimi, bulunduğu süre içinde yaklaşık 3 kat büyüdü. 2011 yılında üretimden radikal bir şekilde Ticari Direktörlük görevine gelen DAĞ, 2012 yılında Indesit Company Türkiye Ülke Müdürü oldu. 2012- 2015 yılları arasında Hotpoint ve Indesit markalarında farklı bir yönetim anlayışı izleyerek mevcut kanal yapısını değiştirdi, 500'den fazla yeni satış noktasıyla markaların pazar paylarını ve fiyat indekslerini ciddi oranda arttırmada önemli rol aldı.

YORUMLAR