Apple'dan Sevgililer günü sürprizi geliyor

Medyaloji.net » teknoloji » Apple'dan Sevgililer günü sürprizi geliyor
Apple'dan Sevgililer günü sürprizi geliyor

Apple Watch'ı dört gözle bekleyenlerin bir süre daha sabretmesi gerekiyor.

Apple tarafından 9 Eylül'de gerçekleştirilen etkinlikte tanıtılan ve geçtiğimiz hafta satışa çıkan iphone 6 ve iphone 6 plus'ın satışlarındaki patlama dikkatlerden kaçmıyor.

Teknoloji severlerin merakla beklediği bir diğer Apple ürünü Apple Watch'un ise 2015'ten önce piyasaya sürüleceği şirket tarafından açıklanmıştı.  Ancak Apple cephesinden edinilen yeni bilgiler Cupertino merkezli şirketin “14 Şubat Sevgililer Günü”nden önce Apple Watch’ı satışa sunacağı yönünde. Apple’ın böylece akıllı saat satışlarını daha yukarılara taşımayı hedefliyor.

Apple’ın Apple Watch’ı bu yıl piyasaya sunması bekleniyordu, fakat akıllı saat için mükemmel yazılımın oluşturulamaması saatin çıkış tarihini erteledi. Yepyeni bir iOS işletim sisteminin yer verildiği Apple Watch’ta 512MB RAM, 4GB dahili depolama, Wi-Fi Bluetooth, ses tanıma özelliği ve günlük aktivitelerin kontrolü gibi özellikler yer alıyor.

“Bugüne kadar geliştirdiğimiz en kişisel cihaz” olarak tanımladığı Apple Watch 349 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

YORUMLAR