Apple'dan 2000 TL'ye kulaklık

Medyaloji.net » teknoloji » Apple'dan 2000 TL'ye kulaklık
Apple'dan 2000 TL'ye kulaklık

Apple, Fransız tasarım evi Balmain ile gerçekleştirdiği iş birliği sonucunda yeni özel yapım Beats kulaklık koleksiyonunu sundu.

Apple, Fransız tasarım evi Balmain ile gerçekleştirdiği iş birliği sonucunda yeni özel yapım Beats kulaklık koleksiyonunu sundu. Koleksiyon Beats Studio ve Powerbeats 3 Bluetooth kulaklık modellerinden oluşuyor.

Apple ve Balmain yapımı Beats kulaklık koleksiyonu

Lüksü ve modayı sevenlerin dikkatini çekmek üzere tasarlanmış olan özel Beats koleksiyonunun reklam yüzü olarak Kylie Jenner seçilmiş durumda. Bunda Balmain kreatif direktörü ile Kardashian-Jenner ailesinin yakın dostluğunun etkili olup olmadığını tabii ki bilemiyoruz. Tabii ki bu işin dedikodu kısmı.

Altın detaylar ve yanlarında Balmain logosu bulunan koleksiyonda, Safari ve Haki olmak üzere iki farklı seçenek sunuluyor. Ek olarak, kulaklıklar Balmain markalı süet taşıma çantalarıyla birlikte geliyor. Tasarım dışında teknoloji anlamında hiçbir farklılık olmadığını da belirtelim.

Tabii ki Beats özel koleksiyonunda yer alan kulaklıklar özel fiyata sahipler. Normalde 380 dolar olan Beats Studio, Balmain logosunu alınca 600 dolara çıkmış. 200 dolarlık Powerbeats 3 ise bu koleksiyonda 250 dolarlık fiyat etiketine sahip.

Apple'ın daha önce Beats için Fendi ve Alexander Wang ile de çalışmış olduğunu da hatırlatalım. 

YORUMLAR