Apple Watch nisanda kolunuzda

Medyaloji.net » teknoloji » Apple Watch nisanda kolunuzda
Apple Watch nisanda kolunuzda

Teknoloji meraklılarının heyecanla beklediği Apple Watch nihayet nisan ayında satışı çıkıyor.

Apple, merakla beklenen giyilebilir ürünü Apple Watch’ı Nisan ayında piyasaya sunmayı planlıyor. Şirketin 27 Ocak’ta düzenlenen 2015 ilk mali çeyrek (2014 son çeyrek olarak okuyun) sonuçlarını açıkladığı konferans konuşmasında Tim Cook, Apple Watch’ın Nisan 2015’te satışa sunmayı planladıklarını söyledi.

Tim Cook’un Apple Watch’ın tanıtıldığı Eylül 2014’te piyasaya “2015’in başında” çıkacağını belirtmesi, ürünün Mart ayında piyasaya sunulacağı yönündeki tahminleri de kuvvetlendirmişti. Bu konuya da açıklık getiren Cook, seneyi dört aylık üç bölüm (başı, ortası ve sonu) olarak ele aldıklarını ve Nisan ayının hala bu aralıkta olduğunu belirtti. Konferans konuşmasında Apple Watch ile ilgili beklentileri sorusu üzerine Cook, “Apple Watch ile ilgili çok yüksek beklentilerim var… Her gün kullanıyorum ve onsuz yaşayamıyorum. Etkileyici sayıda geliştirici yeni ürün için uygulamalar üzerinde çalışıyor, özellikle saate bildirim gönderen ‘glances’ özelliğine odaklanıyor” dedi.

Cook’un söylediği gibi Apple Watch’ın satışa sunulmasını bekleyen çok sayıda müşteri var ve üründen beklentiler yüksek. Şarj sorunu nedeniyle piyasaya çıkması geciktiği söylenen Apple Watch’ın bu beklentileri karşılaması gerekiyor. 

YORUMLAR