Aleyna Tilki canlı yayında kendini savundu

Medyaloji.net » televizyon » Aleyna Tilki canlı yayında kendini savundu
Aleyna Tilki canlı yayında kendini savundu

16 yaşında içkili mekanlarda şarkı söylediği gerekçesiyle büyük eleştirilere mağruz kalan Aleyna Tilki önceki gün Renkli Sayfalar programına konuk oldu.

Hakkındaki haberlerde kullanılan üslubu eleştiren Aleyna Tilki” madem 16 yaşındayım, madem psikolojim çok önemli o zaman haberlerde kullanılan dil yaşıma uygun olmalıydı” diyerek medyaya serzenişte bulundu.

Çıktığı sahnelerin bazılarında alkol alındığını bazılarında ise alınmadığını söyleyen Tilki, sahne aldığı zamanlarda anne ve babasının yanında olduğunu hatırlattı. Genç şarkıcı sadece turizm belgeli mekanlarda çıkıyoruz diyerek kendisini savunmaya çalıştı.

“Sahne tozu denilen birşey var. Her sahnemde bunu hissediyorum, yeni şeyler öğreniyorum. Bu nedenle sahneme sınır konulmasını istemiyorum” diyen Aleyna Tilki, programda Gesi Bağları adlı türküyü canlı olarak söyledi.

Böylece izleyici uzun süre magazin haberlerinde boy gösteren Aleyna Tilki’nin canlı sesini dinleme imkanı bulmuş oldu. Son zamanlarda medyada merak konusu haline gelen Aleyna Tilki, açıklamalarıyla kendisi hakkında merak edilen konulara cevap vermiş oldu.

YORUMLAR