Akbank çöktü mü, ne oldu?

Medyaloji.net » iş dünyası » Akbank çöktü mü, ne oldu?
Akbank çöktü mü, ne oldu?

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olan Akbank'ın bütün servisleri çöktü milyonlarca müşteri büyük mağduriyet yaşadı.

Akbank'ta bugün itibariyle büyük kriz yaşandı. Akbank 15 milyonun üzerindeki müşterisine geleneksel dağıtım kanalları olan şubelerin yanında, Akbank direkt internet, Akbank direkt mobil, çağrı merkezi, yaklaşık 4,200 ATM ve 460,000'den fazla POS terminalinden hizmet veremedi.

SİSTEM KISMEN AÇILDI
Saat 15.00 itibariyle sistemdeki aksaklıkların giderilmeye başlanması üzerine bankacılık işlemleri müşterilerin kullanımına kısmen açılmaya başladı.

POS VE ATM'DE
Pos ve ATM cihazlarından işlem yapmak isteyen Akbank müşterileri, 'İşlem hatası:0000' ve 'İşlem onaylanamadı' hatası ile karşılaştı.

WEB'DE
Akbank'ın internet sitesine girmek isteyen müşteriler de hatayla karşılaştı: "Bu siteye ulaşılamıyor. www.akbank.com.tr ana makinesinin yanıt vermesi çok uzun sürdü."

MOBİLDE
Aynı durum mobil için de oldu.

ŞUBELER DE ÇALIŞMADI
Şubelere akın eden Akbank müşterileri burada da işlemlerini gerçekleştiremedi. http://www.a24.com.tr/akbank-coktu-mu-ne-oldu-akbank-mobil-giris-haberi-40091062h.html?h=48

YORUMLAR
En çok okunan haberler