Ajans Dijital Kalem, İzmir şubesini açtı

Medyaloji.net » pr » Ajans Dijital Kalem, İzmir şubesini açtı
Ajans Dijital Kalem, İzmir şubesini açtı

Halkla ilişkiler, sosyal medya iletişimi ve dijital pazarlama ajansı Ajans Dijital Kalem, İzmir şubesini açarak İzmirlilere hizmet sunmaya başladı.

Ajans Dijital Kalem İzmir Şubesi, Türkiye’nin üçüncü büyük metropolü, liman kenti ve fuarlar merkezi İzmir’deki kamu kurumlarına, özel şirketlere, sivil toplum kuruluşlarına, tüm bireysel girişimlere ve oluşumlara, halkla ilişkiler, geleneksel ve dijital basın iletişimi, etkinlik yönetimi, sosyal medya yönetimi, dijital pazarlama, web tasarımı, yazılım, otomasyon ve ERP Danışmanlığı alanlarında hizmet sunacak. İstanbul’daki merkez ofise bağlı olarak faaliyetlerini sürdürecek İzmir ofisinin temsilciliğini Yiğit Turan yürütecek.

Ajans Dijital Kalem’in İzmir şubesiyle ilgili bilgi veren Ajans Dijital Kalem Başkanı Özkan Özbey ve İzmir Şubesi Temsilcisi Yiğit Turan: “Ülkemizin diğer illerinde şubeleşmek ve bu illerde etkin iletişim çözümleri sunmak hedeflerimiz arasında yer alıyordu. Türkiye’nin üçüncü büyük metropolü, güzide şehrimiz İzmir’de ilk şubemizi hizmete açtık. Merkez ofisimizle koordineli şekilde ve iletişimi her yönüyle bilen; iletişim danışmanı, medya direktörü, sosyal medya uzmanı, gazeteci ve akademisyenlerden oluşan ekibimizle İzmirli iş ortaklarımızın beklenti ve ihtiyaçlarına uygun çözümler geliştirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

YORUMLAR